Horoscop duminică, 17 mai 2020. Zodia care are probleme MARI de sănătate

Berbec
Nativii acestei zodii trebuie să fie conștienți că fără multă muncă nu vor putea să realizeze ce și-au propus. Aveți mai multă încredere în forțele proprii și depuneți efortul necesar, iar dacă nu găsiți răspunsurile potrivite, apelați la sfaturile persoanelor de încredere.

Taur
Pentru cei aflați sub acest semn zodiacal dragostea plutește în aer. Sunt foarte norocoși din punct de vedere sentimental, de aceea le este recomandat ca în această zi să interacționeze cu persoane noi. Se vor putea lega cu ușurință prietenii sau, de ce nu, vă puteți găsi chiar sufletul pereche.

Horoscop duminică, 17 mai. Balanțele trebuie să acționeze rapid

Gemeni
Gemenii vor fi înconjurați de persoanele cele mai dragi, fie că vorbim de familie, prieteni sau persoana iubită. Va fi un prilej bun pentru relaxare și încărcarea bateriilor pentru o nouă săptămână. Următoarea perioadă va fi una benefică pentru voi.

Rac
Astrologii vin cu vești bune în afaceri pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal. Va fi o zi în care veți putea să vă gândiți la planurile de viitor. Indicat ar fi să discutați cu persoana iubită sau cu familia ideile pe care vreți să le puneți în aplicare.

Leu
Este indicat să ai grijă în proiectele în care vrei să te implici. Alte angajamente pe lângă cele luate deja ți-ar putea crea probleme. Concentrează-te pe proiectele pe care le ai de finalizat și abia după ce îți onorezi promisiunile te poți arunca într-unul nou.

Fecioară
Nu mai ai atât de multă energie să faci față agitației de pe plan social, iar prezența ta într-un grup de oameni pe care nu îi cunoști chiar atât de bine poate fi descurajantă. Chiar și așa, încearcă să rămâi la curent cu ceea ce se întâmplă cu oamenii. Nu e o idee prea bună să te izolezi, oricât ți-ai dori să faci asta. S-ar putea să fie nevoie să te forțezi puțin, dar ai încredere că lucrurile se vor îndrepta în scurt timp.

Balanță
Energia și încrederea în propriile forțe, de care dai dovadă în această perioadă, te fac să-ți atingi mult mai repede țelurile pe care ți le-ai propus. Nimeni nu-ți va sta în cale pentru că știi exact ceea ce trebuie să faci. Depinde doar de tine cât de rapid vei acționa.

Scorpion
Pentru acești nativi perioada următoare este una în care se pot lăsa duși de val, fără a mai lua în calcul consecințele care vor urma. Dragostea s-ar putea furișa în inima ta, dar persoana ar putea să fie nepotrivită. De aceea este recomandat, ca atât pe plan profesional, cât și în cel personal, să aștepți până când îți vei da seama cum stau lucrurile cu adevărat.

Săgetător
Încrederea l-ar putea duce pe Săgetător exact acolo unde trebuie să fie, în cariera sa, în viața romantică sau , de ce nu, în ambele. După o dezamăgire în dragoste, caută oamenii care te fac să te simți important pentru a-ți reporni motoarele. Rezultatele ar trebui să apară imediat, chiar din această seară. Ar putea fi începutul unei faze foarte puternice pentru tine. Ești capabil să realizezi lucruri grozave. Trebuie doar să crezi din nou în tine.

Capricorn
Acești nativi sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite în această perioadă, dacă vor să facă schimbări în viața lor. Este bine să ia totul treptat și să fie foarte atenți la fiecare pas pe care îl fac. Dacă treceți de la o extremă la alta, veți irosi atâta energie încercând să reveniți în echilibru, încât orice progres pe care îl veți face va fi inutil.

Vărsător
Nativi acestui semn zodiacal sunt plini de energie. De aceea, dacă participați la activități de grup, fie ele și online, este recomandat să tindeți să luați frâiele în mâni și să accedeți către un rol de lider. Veți emana un sentiment de siguranță celor din jur.

Pești
Peștii vor avea noroc din punct de vedere financiar. După o examinare mai atentă a bugetului te-ai putea trezi cu o surpriză foarte plăcută: să constați că ai mai mulți bani decât credeai. Cu toate acestea nu te avânta în cumpărături, căci banii au fost strânși cu alt scop. Gândește-te pe termen lung la această sumă.