Horoscop Marti 13 octombrie 2020. Zi buna pentru mai multe zodii

Horoscop 13 octombrie Berbec

Pentru a face mai multe din ceea ce vă doriţi astăzi, trebuie să învăţaţi să mai spuneţi şi “nu”.

Dacă nu doriţi să onoraţi o invitaţie, ori nu doriţi să participaţi într-un anumit poiect atunci aveţi curajul nnecesar de a refuza,

cu politeţe, oferta. Lăsaţi timpul rămas pentru voi, relaxaţi-vă şi petreceţi timp alături de cei dragi. O companie plăcută vă va aduce bunadispoziţie şi va elimina stresul acumulat de-a lungul zilei.

Horoscop 13 octombrie Taur

Comunicarea inexplicabil de tensionată sau incomodă pe care ați avut-o recent cu un coleg de muncă ar putea avea brusc un sens astăzi atunci când veţi afla ceva

nou despre el. Aceste noi informații vă vor ridica greutatea de pe umeri și vă vor ajuta să nu vă mai faceți griji cu privire la ceea ce cred ei despre voi.

Obțineți o imagine mai completă a acestei persoane și a rolului dvs. în viața ei. Căutați lucruri care să relaxeze atmosfera

între voi doi, s-ar putea ca această persoană să treacă printr-o perioadă foarte dificilă, iar răbufnirile sale să fie cauzate din acest motiv.

Horoscop 13 octombrie Gemeni

Unul dintre prietenii voştri ar putea dispărea brusc din viaţa voastră, fără o explicaţie ori un semn, ori o discuţie amicală. Gândiţi-vă bine dacă aţi greşit cu ceva pentru a înţelege caresunt următorii paşi

pe care trebuie să îi faceţi dacă vă doriţi o împăcare. Fiţi curajoşi, demni şi răspundeţi în faţa nedreptăţii în cazul în care cineva a oferit informaţii false despre voi.

S-ar putea ca prietenul vostru să fi fost minţit în legătură cu voi. Restauraţi pacea şi liniştea în relaţia voastră de prietenie.

Horoscop 13 octombrie Rac

Zi încărcată emoțional pentru nativii zodiei Rac. Pregătește-te pentru schimbări importante în viitorul apropiat, cu precădere în sfera intelectuală.

Ai încredere în propriile forțe și fii optimist, însă rămâi prudent și nu face promisiuni pe care nu le poți aduce la îndeplinire. Acordă-i mai mult timp partenerului cu care împarți bucuriile vieții.

Horoscop 13 octombrie 2020 Leu

Un compromis pe care l-ai făcut în urmă cu câteva zile începe să îți pună probleme. E posibil să simți că ai fost manipulat.

Nu e confortabil să realizezi că cineva din anturaj te-a influențat într-un mod negativ dar, înainte de a-l confrunta pe cel în cauză, cere un sfat cuiva în care ai încredere.

Spune-i ce s-a întâmplat și asigură-te că nu ai înțeles tu greșit întreaga situație. Ferește-te să tragi concluzii pripite!

Horoscop 13 octombrie 2020 Fecioară

Unul dintre prietenii tăi are nevoie de ajutorul tău, dar este prea timid să-ți ceară.

Dacă observi că unul dintre prietenii tăi acționează ciudat, sau pare pierdut, ia atitudine și oferă-i o mână de ajutor.

Spune-i că se pot baza pe tine pentru sprijin. Și dacă refuză ajutorul, nu o lua personal. Pur și simplu nu e pregătit încă să renunțe la a încerca de unul singur să iasă din încurcătură.

Horoscop 13 octombrie 2020 Balanță

Ești isteț cât să eviți oamenii care se laudă. Nu doar că nu au niciun motiv real să se laude, dar oamenii care își exagerează

valoarea o fac pentru că sunt chiar neinteresanți. Așa că dă-le cu flit celor care spun vorbe mari. Nu te supăra dacă nu te observă.

De ce ai vrea atenția cuiva atât de superficial și lipsit de putere? Rămâi lângă oamenii pe care îi cunoști și îi iubești. Acum este momentul să prețuiești oamenii pe care îi ai în viața ta.

Horoscop 13 octombrie 2020 Scorpion

Doar pentru că visele ți-au oferit mesaje interesante în ultima perioadă nu înseamnă că trebuie să încerci să le descifrezi pe toate. Unele vise sunt doar vise și nimic mai mult.

Dacă îți faci griji că trebuie să îți clarifici treburile în viață, atunci aruncă o privire la ora de trezire, nu la cea de culcare. Indiciile sunt mai clare acolo.

Atribuirea unei importanțe sporite pentru ce face creierul tău noaptea ar putea fi doar o eschivă de la acceptarea realității.

Horoscop 13 octombrie 2020 Săgetător

Conversațiile pe care le porți azi ar putea să îți dezvăluie lucruri importante, dar doar dacă le porți în direcția corectă. Fii mai băgăreț când vorbești

cu oamenii care dețin răspunsurile. Pune întrebări de care să pună la îndoială și nu te sfii să intri într-o dezbatere încinsă.

Uneori oamenii țin informațiile pentru ei pentru că nu își dau seama că le vrea cineva. Curiozitatea te va face

să dezvălui noi fapte și ai putea da și peste un secret suculent pe care îl țineau ascuns de ceva vreme.

Horoscop 13 octombrie 2020 Capricorn

Marți, nativii zodiei Capricorn par să fie favoriții astrelor. Tot ce v-ați propus pentru astzi va fi dus la bun sfârșit,

iar rezultatul va ieși așa cum ți-ai dorit. Orice obstacol apare va fi rezolvat cu înțelepciune.

Este o zi excelentă pentru a pune la cale o afacere. Ideile vin pe bandă rulantă și unele dintre ele chiar pot avea succes.

Spre seară, o surpriză din partea persoanei iubite te va face să te simți în al nouălea cer.

Horoscop 13 octombrie 2020 Vărsător

Vărsătorii par să muncească în van. Este o risipă de energie, mai ales că insiști să rezolvi aceleași probleme.

Sfatul astrelor este să reconsideri și, dacă ai ajuns la concluzia că nu merită efortul, renunță. Ai putea alege să faci altceva, ceva ce ți-ar putea aduce mai multe câștiguri, spune horoscopul.

În a doua parte a zilei, o întâlnire romantică e favorabilă nativilor care nu și-au găsit însă jumătatea.

Horoscop 13 octombrie 2020 Pești

Pentru nativii zodiei Pești, ziua de marți înseamnă o cădere bruscă și abruptă cu picioarele pe pământ.

Nu te panica, ai maturitatea și tot ce trebuie ca să găsești cele mai bune soluții la probleme. Dacă simți că ești depășit de situație, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur.

Ai o mare putere de convingere, însă sfatul astrelor pentru tine este să vorbești sincer și din inimă. Doar așa vei ajunge la sufletul celor dragi. Sursa ombun.net