Înmormântare Emi Pian. Cortegiul funerar s-a pornit de la primele ore ale zilei

Celebrul interlop din capitală, Emi Pian a murit luni seară. Astăzi, duminică, la primele ore ale dimineții, Emi Pian a fost condus pe ultimul drum. Familia și cunoscuții s-au adunat pentru a asista la cortegiul funerar.

Emi Pian este condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a ajuns deja la biserica din Rahova, acolo unde preoții au organizat o slujbă de pomenire.

Funeraliile lui Emi Pian s-au desfășurat în mare secret, pentru a evita curioșii. Aproximativ 100 de persoane s-au adunat pentru a-l conduce pe Emi Pian pe ultimul drum. Imediat după slujba de înmormântare, cortegiul funerar se va îndrepta spre locul de veci, din cimitirul Tudor Vladimirescu din Rahova.

Familia a făcut apel ca toți cei care l-au iubit pe Emi Pian să-l aștepte la cimitir, pentru a-și putea lua la revedere.


Înmormântare Emi Pian. Regretatul interlop va fi condus pe ultimul drum duminică

Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminică, la ora prânzului. La înmormântarea liderului clanului Duduianu se așteaptă un număr impresionant de oameni. De aceea, autoritățile au detașat mai multe forțe de ordine, pentru a se asigura că totul va decurge normal și fără incidente.

Potrivit jurnalistilor ROMANIA TV, meniul servit zi de zi la priveghi se ridica la 5.000 de euro. Astfel, în doar 4 zile, familia a scos din buzunar 20.000 de euro doar pentru mâncare. Pe masa invitatilor se regasesc preparate din carne, fructe de mare, dar si produse de post.

La acest moment, nu se știe dacă tatăl interlopului decedat va participa sau nu la înmormântare. Nicolae Duduianu era închis la Penitenciarul Jilava, însă zilele acestea a fost trasferat către Jilava pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi. Din primele informații, familia a depus o cerere de eliberare, însă ar fi fost respinsă.

La acest moment, casa bărbatului este loc de pelerinaj pentru toți cei care l-au cunoscut. Sute de cunoscuți s-au prezentat la priveghi pentru a-și lua la revedere de la Emi Pian. Cu ei au adus coroane de flori impresionante, care ulterior au fost arborate pe gradul vilei din Rahova. Tot pe grad stau puse și mai multe imagini cu regretatul interlop, în amintirea sa.

Numărul impresionant de persoane în fața casei lui Pian
Primele imagini de la fața locului au împânzit internetul. Celebrul interlop a fost adus direct de la morga spitalului în reședința lui din Rahova. Acolo l-au așteptat familia și cunoscuții. Se aproximează că sunt în jur de 1000 – 2000 de persoane la fața locului.

Imaginile de pe internet au stârnit interesul oamenilor. Un număr impresionant de persoane îi plâng moartea. Mai mult, oamenii se plâng de fluxul mare de comentarii care afectează calitatea imaginilor. Aproximativ 8000 de oameni s-au uitat la videoclip în timp real.

Nu toți urmăritorii au fost de acord cu manifestările oamenilor de la vila din Rahova. Au protestat faptul că nu se respect normele de distanțare și oamenii nu poartă masca de protecție. Poliția a încercat să gestioneze situația.

O răfuială între clanuri i-a adus sfârșitul. Moartea violentă i-a fost provocată de o rană în femur. A juns în viață la spital, da medicii nu l-au mai putut salva. Tatăl lui Emi Pian este închis la Penitenciarul din Rahova, chiar vizavi de reședința familiei Duduianu. Nu se știe dacă, în acest moment, va avea permisie de a părăsi penitenciarul pentru a participa la înmormântarea fiului său. Sursa redactia.ro