Înmormântare Emi Pian. Mii de oameni au fost prezenți la priveghi

Celebrul interlop din capitală, Emi Pian a murit luni seară. Ieri după-amiază, trupul neînsuflețit a fost adus acasă. Familia și cunoscuții sunt îndurerați. A lăsat în urmă doi copii și o văduvă tânără.

Înmormântare Emi Pian. Regretatul interlop va fi condus pe ultimul drum duminică
Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminică, la ora prânzului. La înmormântarea liderului clanului Duduianu se așteaptă un număr impresionant de oameni. De aceea, autoritățile au detașat mai multe forțe de ordine, pentru a se asigura că totul va decurge normal și fără incidente.

UPDATE 16:00 MENIUL DE PRIVEGHI
Potrivit jurnalistilor ROMANIA TV, meniul servit zi de zi la priveghi se ridica la 5.000 de euro. Astfel, în doar 4 zile, familia a scos din buzunar 20.000 de euro doar pentru mâncare. Pe masa invitatilor se regasesc preparate din carne, fructe de mare, dar si produse de post.

UPDATE 15:00 Tatăl lui Emi Pian nu este eliberat din închisoare
La acest moment, nu se știe dacă tatăl interlopului decedat va participa sau nu la închisoare. Nicolae Duduianu era închis la Penitenciarul Jilava, însă zilele acestea a fost trasferat către Jilava pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi. Din primele informații, familia a depus o cerere de eliberare, însă ar fi fost respinsă.

La acest moment, casa bărbatului este loc de pelerinaj pentru toți cei care l-au cunoscut. Sute de cunoscuți s-au prezentat la priveghi pentru a-și lua la revedere de la Emi Pian. Cu ei au adus coroane de flori impresionante, care ulterior au fost arborate pe gradul vilei din Rahova. Tot pe grad stau puse și mai multe imagini cu regretatul interlop, în amintirea sa.

Numărul impresionant de persoane în fața casei lui Pian
Primele imagini de la fața locului au împânzit internetul. Celebrul interlop a fost adus direct de la morga spitalului în reședința lui din Rahova. Acolo l-au așteptat familia și cunoscuții. Se aproximează că sunt în jur de 1000 – 2000 de persoane la fața locului.

Imaginile de pe internet au stârnit interesul oamenilor. Un număr impresionant de persoane îi plâng moartea. Mai mult, oamenii se plâng de fluxul mare de comentarii care afectează calitatea imaginilor. Sursa redactia.ro