Irinel Columbeanu s-a luat la “roast” la iUmor. Cum e să fii sărac

Irinel Columbeanu s-a luat la “roast” la iUmor. Fostul milionar a făcut show la Antena 1. Nu a făcut mișto de jurați, așa cum era de așteptat, ci de el, mai exact de cum e să fii sărac.

Jurații au fost luați prin surprindere de apariția lui Irinel Columbeanu în platoul emisiunii.

Delia a mărturisit că nu s-ar fi gândit niciodată că fostul soț al Monicăi Columbeanu va ajunge în această ipostază: “Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor”.

Irinel Columbeanu s-a luat la “roast” la iUmor
Cândva milionar, acum om de rând. Așa s-ar putea descrie situația lui Irinel Columbeanu.

Ajuns la vârsta de 63 de ani, acesta și-a luat adio de la celebra vilă din Izvorani, de la mașinile de lux și trăiește modest.

A venit la iUmor să facă haz de necaz de situația lui. Cheloo, Bendeac și Delia au fost mai mult decât încântați să-l vadă pe scena iUmor.

Irinel Columbeanu a dezvăluit și motivul pentru care a venit la iUmor, apoi a povestit cum este viața unui milionar sărăcit:

“Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele!”, a spus la început Irinel Columbeanu.

“În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu.

Replicile sale nu au fost însă pe placul tuturor. Șerban Copoț a avut o replică acidă: “Zici că suntem la priveghiul unui fost milionar”.

Vezi mai jos momentul lui Irinel Columbeanu la iUmor:

Citeste continuarea