Leo de la Strehaia nu renunță la Vulpița. I-a oferit o sumă absolut impresionantă: „Să vină și îi dau suma cash…”

După ce s-a aflat de propunerea de colaborare pe care Leo de la Strehaia le-a făcut-o șoților Stegaru, acum manelistul vine cu un anunț bombă. Ce sumă le oferă artistul celor doi?

Vulpița și Viorel au reușit să fie urmăriți de o țară înteagă în ultimele patru luni. Cei doi au dat lovitura cu numeroasele apariții televizate din ultima perioada, dar și cu colaborările muzicale pe care le-au bifat cu artiști de renume din România.

Leo de la Strehaia le oferă o sumă fabuloasă Vulpiței și lui Viorel pentru o colaborare

Acum, vine o nouă propunere șoc pentru cei doi soți din Blăgești, care au primit, în urmă cu câteva zile, o ofertă de zile mari din partea celebrului manelist Leo de la Strehaia. Acesta le propune o colaborarea care va dura două luni. Dar ceea ce a șocat o țară întreagă este suma fabuloasă pe care artistul este dispus să le-o ofere celor doi și pe care Leo a anunțat-o într-o înregistrare video, pe pagina lui de Facebook.

Prințul Țiganilor vrea să o aducă pe Vulpița la Strehaia cu tot cu Viorel și fetița pe care cei doi soți o au împreună, să le asigure tot confortul, ba chiar să aibă o emisiune tv.

„Le fac o propunere lui Viorel și Vulpița să vină să semneze și filmeze cu mine timp de două luni și le dau suma cash de un miliard de lei. Dacă ei vin până aici să filmeze cu mine acest proiect”, a mărturist Leo de la Strehaia recent pe Facebook.

Propunere șoc pentru ”Vulpița”!
”O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de youtube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița, Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii”, a dezvăluit Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, a dezvăluit Leo de la Strehaia, Vulpița nu l-ar fi refuzat din start la discuții. ”Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac. Și, cine știe, poate așa scapă și de Viorel, că îl vrea Anca mea, și eu mă aleg și cu o nouă vedetă și cu o relație”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.