Lidia Buble a cedat! A început să plângă şi a spus TOT

Astăzi, Lidia Buble a mers la iubita sa familie în Ardeal, pentru a-i sărbători ziua de naștere mamei sale. Momentele petrecute în sânul familiei au emoționat-o pe artistă până la lacrimi. După ascultarea unor versuri de despărțire, cântate de surorile ei, vedeta a rămas cu totul copleșită.

Lidia Buble și-a ținut la curent fanii pe contul de Instagram cu evenimentul sărbătorit alături de familie. La un moment dat, vedeta a postat un fragment dintr-o piesă cântată de surorile ei, unde erau rostite versurile: ”Este, oare, iertare pentru tot ce am făcut? Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta…”, fiind oarecum un mesaj subtil către fostul său iubit, Răzvan Simion, de care s-a despărțit de curând.

La câteva minute după ce le-a ascultat pe surorile ei cântând versurile respective, Lidia Buble s-a arătat în fața fanilor copleșită complet de momentele petrecute în familie. A început să plângă și cu o voce tristă le-a spus prietenilor virtuali cât de emoționată se simte și cât de bine îi este acasă, dorindu-și să nu se mai întoarcă la realitatea ”dură” de la București.

Răzvan Simion, mesaj emoționant de despărțire
Răzvan Simion a postat în urmă cu câteva zile un mesaj emoționant și dureros, prin care își anunța despărțirea de Lidia Buble. Cei doi au fost împreună cinci ani.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este o parte din mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărţirea de Lidia