Mama lui Livian l-a părăsit pe Nelson Mondialu! Liana i-a golit casa, a plecat și nu s-a întors de o săptămână! A dat-o dispărută la poliție

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia n-a mai suportat comportamentul acestuia și a părăsit domiciliul conjugal.

Mama lui Livian de la Puterea Dragostei a plecat de acasă. Liana n-a mai suportat comportamentul și criticile permanente ale lui Nelson Mondialu și a părăsit apartamentul din Cluj.

Femeia a plecat duminică de acasă și până în acest moment nu s-a întors. Nelson a mers la poliție să reclame dispariția de la domiciliu a acesteia însă a fost informat că nimeni nu o poate obliga pe femeie să revină acasă.

Liana și Nelson nu sunt căsătoriți legal. Ei trăiesc în concubinaj de peste 25 de ani. În plus, Nelson a recunoscut că cei doi băieți pe care i-au crescut împreună nu sunt făcuți cu el.

Picătura care a umplut paharul! Ce i-a zis Nelson?

Tot scandalul a început, duminică, de la un caltaboș (maioș) pe care Liana nu i l-ar fi gătit bine lui Nelson.

Acesta a certat-o iar pe Liana și a amenințat-o că data viitoare ia mâncarea și i-o aruncă pe fereastră. Toată scena a fost întegistrată și postată pe Youtube de Nelson.

”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți!

Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson.

Livian l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu se mai întoarce
Liana nu i-a răspuns nimic, și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă. De față a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

Citeste continuarea