Mara Bănică se mărită. Jurnalista și iubitul ei și-au ales verighetele

Soarele strălucește pe strada jurnalistei Mara Bănică întrucât trăiește cele mai intense emoții. Mara a fost cerută în căsătorie, într-un mod cel puțin interesant, iar răspunsul ei a fost un mare DA.

Mara Bănică se căsătorește
Viața merge mai departe și după cele mai mari suferințe. Mara Bănică este o femeie puternică, ce a știut mereu să facă alegeri, iar când nu i-a mai fost bine, a găsit modalitatea de

a o lua de la capăt. Jurnalista și vedeta de televiziune a fost cerută în căsătorie și a primit direct verighetele. Mara Bănică a postat pe pagina ei de Facebook o poză cu două cutii în care se află câte o verighetă semnată de Casa de Bijuterii Cartier.

În poză apare și un bilet pe care scrie: Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu.

Răspunsul jurnalistei a fost un mare DA. Mara Bănică a împărtășit bucuria cu prietenii și fanii ei de pe rețelele de socializare. Au curs inimioarele la postarea vedetei, și comentariile nu au încetat.

Mă bucur din tot sufletul pentru tine și îți doresc să ți se îndeplinească tot ceea ce îți dorești!!

ESTEEEEEEEEEEEE !!! MARE FRUMUSEȚE DE PETRECERE !!! TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI, FIX CUM NE-A FOST CREȘTEREA!!! SĂ FIȚI CEI MAI FERICIȚI DIN LUME !!! ABIA AȘTEPT……FELICITĂRI

Mara și viitorul ei soț se iubesc de de trei ani, iar în 2020 bărbatul a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamante și safire. Logodnicul ei este român, dar locuiește în Germania de mic copil.

Jurnalista a spus că nu își dorește să îl expună public, și că nici el nu vrea asa. Mara a precizat, totuși, că este un om cu care ea se potrivește și se înțelege foarte bine. E a spus că nu are nimic de ascuns, dar că vrea ca ce este al ei să fie doar al ei și atât, scrie fresh24