Marcel Vela face marele anunț: MARȚI este ziua cea mare! „Vă spun din suflet!”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a mulţumit celor care i-au transmis urări de Paşte, dar şi celor care au respectat indicaţiile autorităţilor, de a sta acasă de Paşte.

Ministrul a mai anunţat şi că marţi va face cunoscută o acţiune pe care o pregăteşte pentru a fi în permanent dialog cu oamenii.

”Mesajele şi urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paşte atât de diferit. Am simţit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare.

Vă mulţumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalaţi anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneţi mereu deschişi dialogului”

Marcel Vela spune că nu a rămas îndiferent la eforturile românilor de a sta în case, la Paşte şi spune că are un sentiment de împlinire.

”De asemenea nu pot rămâne indiferent în faţa eforturilor dumneavoastră. Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment.

Dovada dumneavoastră de respect şi patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă şi vă spun din suflet MULŢUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost şi suntem o mare echipă care luptă pentru acelaşi scop, iar dumneavoastră aţi înteles acest mesaj întru totul.

Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii faţă de cetăţeni şi faţă de România”