Marcel Vela, un nou anunț pentru români: „o acțiune pe care o pregătesc special”

Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut un nou anunț pentru români, de data aceasta pe rețelele de socializare. Ministrul săune că este vorba despre o „acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”. Vela a mai adăugat și că are sentimentul de „împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, într-un mesaj adresat tuturor colegilor din MAI, scrie HUFF.RO

Marcel Vela, un nou anunț pentru români: „o acțiune pe care o pregătesc special”
Ministrul Marcel Vela i-a anunțat pe români că pregătește o acțiune specială, însă nu înainte de a le mulțumi pentru toate urările și mesajele de Paște, dar și pentru faptul că îi sunt semnalate anumite aspecte chiar pe reșelele de socializare.

„Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit. Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare. Vă mulțumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalați anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneți mereu deschiși dialogului”, scrie Marcel Vela.
Ministrul susține că rugămințile autorităților au fost aplicate într-un mod exemplar.

„De asemenea nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră. Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, mai spune el.

Marcel Vela i-a anunțat totodată că pregătește ceva „special”, o acțiune a cărei menire este să ajute la menținerea unui dialog permanent.

„Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent. O zi cu bine!”, mai spune ministrul.