Margherita, mesaj si scene ciudate in miez de noapte

Dupa evenimentul petrecut in trafic, Margherita de la Clejani nu s-a linistit. Fata Clejanilor a avut un sir de postari pe Instagram, printre care si cateva filmulete in care aceasta sfida autoritatile.

Comportamentul Margheritei din postarile de pe Instagram este foarte dispretuitor:

„Nu-mi pasa ce crezi, cine esti sau ce vrei. FMM!”, mesaj postat la ora 4 dimineata. Aceasta postare este urmata de cateva videoclipuri in care aceasta povesteste cum este obisnuita sa traiasca, cu multi bani si intr-un anumit mediu.

Situatia este neplacuta pentru Clejani pentru ca fiica lor risca un dosar penal pentru consum de substante interzise.

Viorica de la Clejani a realizat ca presa poate sa ii fie un aliat de nadejde, s-a gandit mai bine si, intr-un interviu acordat pentru RTV, a gasit vinovatul pentru accidentul produs de Margherita. Vinovatul fiind iubitul acesteia.

Sfatul Vioricai pentru ceilalti parinti: „Anturajul strica”. Viorica de la Clejani sustine ca tanarul are o influenta proasta asupra fiicei sale.

A fost găsită o metodă ieftină împotriva diabetului!
„Uneori anturajul strica. Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti, era un proverb. Probabil ca ala a aranjat ceva ca sa fie luat in prim-plan. Voi n-ati vazut ca si-a pus povestea pe Instagram.