Mesaje din viitor: Alege o inimă și noi o să îți spunem ce mesaj are pentru tine inima ta pereche

Acest test este dedicat tuturor acelor persoane care se întreabă dacă sufletul lor pereche se gândește la ele si pe care le incearca un dor nedefinit de un cineva pe care nu il cunosc inca.

Acest test este dedicat îndeosebi acelor persoane care își caută sufletul pereche sau se gândesc la el, unde este acesta, ce face, ce gândește, când va veni în calea lor, ce și cum să facă pentru ca legea atracției să favorize întâlnirea lor. Prin urmare, alege o inimă

fără să stai prea mult pe gânduri și vei află ce mesaj are pentru tine sufletul tău pereche, indiferent de bucla de timp și spațiu în care s-ar afla. Nu trata acest test cu seriozitate, ci ca pe un joc, cu inima deschisă însă posibilităților.

Rezultatele Testului Inimilor
Dacă ai ales inima nr. 1
Mesaj de la inima ta pereche: Ești o persoană minunată, cu un suflet bun, blând și delicat, chiar dacă ai trecut prin multe de-a lungul vieiti. Mi-ar plăcea ca într-o zi să îl descoper și să îl protejez ca pe cea mai de preț comoară. Meriți iubire, fericire și respect, ai incedere în tine și în alegerile pe care le faci! Lasă trecutul în urmă și vindecă ceea ce trebuie vindecat, iartă și

încearcă să fii fericită în prezent. Port cu mine și inima ta și în momentul în care ne vom întâlni va fi ca și cum am ajuns acasă amândoi. Încă puțintică răbdare… eu te caut cu aceeași foame de iubire pe care știu că o ai și tu în inima ta rănită, dar gingașă. Ne vom întâlni curând.

Dacă ai ales inima nr. 2
Mesaj de la inima ta pereche: Ascunzi în inima ta pasiune, foc, sentimente înălțătoare, tărie și vulnerabilitate deopotrivă care mă fac să mă înclin în fața ta și să te îmbrățișez cu căldură atunci când ne vom întâlni. Până atunci însă, te rog, bucură-te de orice lucru mărunt din viața ta. Fii recunoscătoare vieții pentru toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat și pentru toate greșelile pe care le-ai făcut, căci din ele ai învățat multe. Universul este de partea ta și va face tot posibilul să ne întâlnim atunci când suntem amândoi pregățiți. Eu sunt. Tu J?

Dacă ai ales inima nr. 3
Mesaj de la inima ta pereche: Te văd adesea în visele mele și viața mea va fi mult mai frumoasă cu tine în ea. Este și acum, dar golul din inima mea se va umple doar cu prezența ta. Tu vei scoate la lumină tot ceea ce există deja în mine și vom fi cei mai buni prieteni și iubiți.

Știu că ai fost un suflet încercat, dar nu ți-ai pierdut niciodată încrederea și speranța că totul va fi bine. Eșți optimistă, pozitivă, puternică și încăpățânată uneori, dar nobilă și bună. Îți place să îi ajuți pe ceilalți și să schimbi lumea în mai bine. Vezi tu? Avem atât de multe lucruri în comun?

Dacă ai ales inima nr. 4
Mesaj de la inima ta pereche: Te simt adesea ca și cum ai fi parte din mine și știu că deși ești de o frumusețe răvășitoare și o inteligență iesită din comun, sufletul tău simplu este cel care îi face pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Știu că dincolo de suprafața ta dură, visezi la fel de mult ca și mine la ziua în care vom fi împreună, unul în brațele celuilalt și ne vom simțit

ca și cum acum, în sfârșit, suntem cu adevărat acasă. Și vom uita greutățile și problemele pe care le-am îndurat de-a lungul vieții, le vom șterge cu buretele și vom savura cu fericire, bucurie, intensitate și recunoștință fiecare moment în care vom fi împreună. Încă puțin și vom fi împreună.

Dacă ai ales inima nr. 5
Mesaj de la inima ta pereche: Ești ca un soare care radiază căldură și lumină și nici măcar nu realizează. Ai învățat, adunat atâtea cunoștințe și ai evoluat atât de mult încât acum vrei să ajuți și alte suflete. Tu ești iluminatoarea. Sufletul tău se află pe o vibrație înalta, atât de profundă, că aproape a ajuns la mine. Sunt convins că într-o bună zi ne vom întâlni, nu dincolo

de timp și spațiu, ci aici, pe această planetă și în această realitate. Și în fiecare zi de după ziua în care ne-am întâlnit ne vom privi ca și cum atunci este pentru prima oară, iar dragostea, afecțiunea, înțelegerea și încrederea vor fi prietenii nostri cei mai buni.

Dacă ai ales inima nr. 6
Mesaj de la inima ta pereche: Ai o inima atât de plină și ești atât de plină de resurse încât niciodată nu par a se epuiza. Eșți un suflet generos și nobil, capabil să se transforme, să se adapteze, dar în același timp reușești să nu îți uiți scopul pentru care ai venit pe această planetă. Știu că ai multe lucruri mărețe de realizat și prin fiecare pas mic pe care îl faci, îți îndeplinești destinul.

Dar și eu fac parte din destinul tău și într-o bună zi, când se vor alinia planetele, vom fi împreună. Până atunci, pe curând și ai cea mai mare grijă de ține și iubește-te mult! Să trăiești la fel de frumos și plin.

Dacă ai ales inima nr. 7
Mesaj de la inima ta pereche: Știu, ți-a fost greu și nu totul ți-a fost ușor și nici viața întotdeauna un răi pe pământ. Dar uite ce ființă specială și frumoasă și unică ești, ce daruri minunate și talente ai. Cât de multe ai de oferit celorlalți și lumii din jur. Nu, nu eșți singură. Nimeni nu este niciodată singur și are de partea lui un univers infinit care este iubire și îți vrea și ție binele.

Ridică ochii și uită-te la cer. Explorează posibilitățile și nu întoarce spatele șanselor. Frica e doar o iluzie și o barieră pusă de noi înșine. Mai rezistă un pic. Într-o zi o să fiu acolo să te strâng de mână și o să-ți spun că totul este bine, că avem tot ce ne-am dorit să fim fericiți. Până atunci, să o crezi și tu.

Dacă ai ales inima nr. 8
Mesaj de la inima ta pereche: Te țin în brațe noaptea chiar dacă nu sunt lângă tine, deși știu că cineva acolo are grijă de tine și îți îndrumă pașii. Îmi place să mi te imaginez că ești în siguranță, protejată și împăcată cu tine. Știu cat de multe lucruri faci pentru a fi împreună și ce persoană frumoasă ai devenit în acest drum al autoconstientizării.

Cu fiecare pas pe care l-ai făcut, te-ai transformat într-un fluture minunat, gata să zboare și să își atingă menirea. Știu că eșți o persoană independentă și puternică, sigură pe ea și încrezătoare, dar ai văzut vreodată doi fluturi zburând împreună, unul lângă altul? Ce dâre lasă în aer și în urmă…

Dacă ai ales inima nr. 9
Mesaj de la inima ta pereche: Ai o personalitate veselă, afectuoasă, ești și copilăroasă, dar și capricioasă, o fire complicată, dar ușor de iubit și cu un farmec aparte. Mi-ar plăcea să știi că atunci când ne vom întâlni sentimentul familiaritatii va fi copleșitor, iar sentimentele reciproce, complete. Ne vom ajuta unul pe celălalt să creștem fiindcă întotdeauna mai avem ceva de învățat, nu putem spune că a fost destul.

Ne vom accepta defectele și vom depăși dificultățile împreună. În visele mele, simt bucurie când ești fericită, iar ochii tăi veseli îmi umplu inima de recunoștință. Conexiunea dintre noi va fi puternică, o legătură aproape sfântâ, așa ne vom simți când inimile ne vor fi inundate de armonie, fericire, pace și sentimentul de acasă, scrie ombun.net