Mihai Morar, gest de milioane pentru angajații lui, în plină criză.

Mihai Morar, gest de milioane pentru angajații lui, în plină criză
Mihai Morar este vizibil afectat de situația în care toți patronii de localuri din întreaga țară se află acum.

”De la zi la zi erau tot mai puțini clienți, îi serveam în pahare din plastic, pe terasă, păstram distanța regulamentară, țineam ușa deschisă, dar este vorba acum despre sănătatea mea și a angajaților, a familiilor noastre”, a precizat Mihai Morar, potrivit Click!. De altfel, acesta a lăsat și un mesaj emoționant pe geam: ”Vremea grea se va termina cu o cafea bună!”.

”Va fi bine”
Acesta a mai menționat că a sorbit azi ulimul espresso și apoi un capuccino, în bătaia soarelui de primăvară.

”Am scris azi, cu majuscule, pe vitrina de sticlă a cafenelei, cu câteva minute înainte să scoatem espressor-ul din priză și să închidem Emozia până la răsărituri de timpuri bune. Am sorbit azi ultimul espresso, și-apoi un cappuccino turnat în formă de inimă, în bătaia soarelui de primăvară din piațeta cafenelei. Va fi bine”, a scris acesta pe Facebook, în dreptul fotografiei, menționând că nu își lasă angajații fără salarii în această perioadă grea. În contextul în care mulți angajați din România au fost trimiși în șomaj tehnic, el le-a garantat salariile pe toată perioada crizei.

De asemenea, emisiunea sa, „Răi, da` buni” încă va rămâne în grila de programe a postului Antena Stars și a luat măsuri în cazul în care sediul Radio Zu se va închide, menționând, pentru sursa mai sus citată, că ”vom face totul de acasă”.

Dani Oțil, de asemenea proprietar de local, (n.red. el are un restaurant, numit ”The Grill), a decis să livreze mâncare pentru acasă, celor care stau în casă: ”Ai ales să stai acasă? Noi ne ocupăm de masă!”, este postarea acestuia pe rețelele sociale.