Mihai Voropchievici dezvăluie ce spun degetele de la mâini despre tine. Forma mâinilor indică ce fel de om ești

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țară. Previziunile sale sunt dintre cele mai interesante, de care mulți oameni țin cont. Aflăm acum de la specialist ce spun mâinile tale despre tine, despre ce fel de om ești.

Cum ești în funcție de tipul de degete
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit că forma mainilor spune multe despre tine. Mai exact, în funcție de cum ai degetele, oamenii știu anumite chestii despre tine. Tot in funcție de acest aspect, îți poți da seama cum va fi viața ta.

Sunt patru tipuri de degete, foarte ușor de identificat: pătrat, spatulat, conic şi ascuţit. Despre cel de-al doilea tip, Voropchievici spune că sunt persoane active, iuți fizic, dar și mental, care au mereu ceva de făcut. Sunt oameni cu capul pe umeri, cărora le place să aibă activitate, să facă totul în mod unic și să fie un adevărat model pentru ceilalți. Sunt independenți și nu îi interesează deloc ce fac cei din jur și rareori cer ajutorul.

Oamenii care au degetele pătrate sunt cei care iubesc ordinea, în mare parte fiind cei din zodia Fecioară. Sunt extrem se perfecționiști și fac ordine în orice. Sunt obositori pentru ceilalți, pentru că trăiesc numai după reguli și încearcă să îi facă și pe cei din jur să fie la fel. Nu întârzie la întâlniri, nu își încalcă niciodată promisiunile și îi obligă și pe ceilalți să procedeze ca ei.

Ce spun degetele tale despre personalitatea ta
Oamenii care au degetele conice sunt persoane care iubesc arta și sunt obsedate de felul în care arată. Le plac lucrurile frumoase, armonioase și pentru ei contează mai mult aspectul decât calitatea. Le place mult distracția și merg pe premisa că viaţa este dată pentru a te distra şi nu pentru a munci. Nu pun atât de mult preț pe planuri și viitor.

Oamenii care au degetele ascuţite sunt persoane idealiste la maximum. Sunt foarte visători, își fac planuri mult prea mărețe și trăiesc intr-o lume ruptă de realitate. Nu le place deloc munca, fie că este ea fizică sau de birou. Și-ar dori să le vină totul de-a gata, să nu facă nimic pentru viața lor, iar lumea în care trăiesc este mult prea plictisitoare pentru ei.