Neti Sandu, horoscop 29 iulie 2020. Trei zodii au parte de norocul vietii lor

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti bune pentru multe zodii. Iata ce se intampla astazi cu zodia ta.

“HOROSCOP BERBEC

Se observa reusite pe mai multe planuri, dar nu fara un consum energetic, psihic, dar o sa va descurcati frumos. Initiativele va reusesc, o s-aveti si sustinere din partea unor oameni care va apreciaza entuziasmul si priceperea si se-anunta castiguri.

HOROSCOP TAUR

Poate mai aveti de dat vreun test, un examen, dati un interviu pe net si o sa fie cu succes. E bine sa va-ngrijiti si de voi si de cei din familie, parinti bunici, sa-i sfatuiti sa se duca la doctor daca sunt probleme de sanatate si sa se doftoriceasca.

HOROSCOP GEMENI

Cineva care v-a lipsit reapare si-o sa vedeti daca sentimentele s-au pastrat si puteti continua relatia. O sa va faceti cunoscute opiniile, poate le postati undeva, scrieti o lucrare, si sunt oameni interesati de cunostintele voastre, experientele voastre.

HOROSCOP RAC

Poate va faceti curaj sa-i cereti sefului un post mai bun, sa va plateasca in plus pentru ca lucrati suplimentar. Comunicarea cu partenerul de cuplu o sa se-mbunatateasca si o sa fie aromonie in relatie, dispar tensiunile din cauza faptului ca nu spuneti ce va deranjeaza.

HOROSCOP LEU

E posibil sa apara cineva care sa va completeze frumos, sufleteste si o sa faceti echipa, sa va ganditi si la casatorie. O s-aveti initiative si ies ceva proiecte de aici, o sa va miscati rapid si vin si banii. E o infuzie de energie la voi de care-o sa profitati din plin.

HOROSCOP FECIOARA

O sa va implicati intr-o activitate care sa va aduca satisfactii profesionale si bani, bineinteles. Va faceti socoteli cu banii stransi sa vedeti daca v-ajung pentru o iesire in lume, sa stati cateva zile intr-o statiune turistica, sau ramaneti acasa.

HOROSCOP BALANTA

Poate va trebui sa reactualizati niste acte, sa legalizati niste situatii si sa capatati un statut. O sa va bucurati de aprecieri din partea unor oameni care v-au descoperit calitatile si o sa fie o rasplata pentru ceea ce lucrati.

HOROSCOP SCORPION

Poate-abia acum vi se platesc niste ore suplimentare si o sa stati mai bine cu banii- pentru concediu apelati la rezerve. Vin bani, or sa apara si cheltuieli neprevazute si o sa va descurcati dac-o sa fiti ceva mai economi, cel putin in perioada asta.

HOROSCOP SAGETATOR

Va cauta cineva care ar putea sa va ceara un sfat, sa aiba nevoie de ajutorul vostru si-o sa i le acordati. Noutati la voi – o sa puteti scoate oferte de colaborare si o sa va concentrati asupra uneia care-o sa va stimuleze creativitatea si-o sa va placa ce iese.”