Noi am venit din Romania, pe 13 euro. Parerea lui sefu este sa mergem sa sclavim pe 65 de eurocenti, la kilogram. Va rog sa aduceti buletinele sa mergem acasa. Asa cum ne-ati adus, sa ne trimiteti acasa in Romania

Mai multi romani plecati la munca in Germania se plang de conditiile oferite de patroni. Oamenii ar fi fost lasati fara mancare si fara bani pentru ca au refuzat sa mearga la munca, pentru ca nu li s-a facut contract de munca.

Interesant este ca ”vocea patronului” este chiar o romanca, care se cearta cu compatriotii sai. Femeia nu doreste sa le dea buletinele inapoi romanilor pana ce acestia nu ar plati o suma de 300 de euro.

”Noua ati venit sa ne spuneti, ca v-a trimis seful la noi, dumneavoastra, doamna Gina, ca noi nu primim buletinele pana nu platim cei 300 de euro. Deci asta este ultima masa pe care o primim la ora 12:00, pentru 22 de persoane.

De ce plecati? Noi nu vrem sa ne certam. Noi am venit din Romania, pe 13 euro. Parerea lui sefu este sa mergem sa sclavim pe 65 de euro, la kilogram. Va rog sa aduceti buletinele sa mergem acasa. Asa cum ne-ati adus, sa ne trimiteti acasa in Romania”, a spus unul dintre barbati.

De asemenea, toata conversatia a fost inregistrata. Langa filmare, a aparut si un mesaj.

”Va rog distribuiti sa vada lume ca unde a venit ni sa promis mare si sare din pacate este total altceva aici acum suntem obligati de autoritatile germane sa stam 14 zile pe carantina fara mancare fara bani si daca meriti pana in orasul care este la 4 km de noi sa scoatem bani ca ne pune familie noastre luam amenda de 25 de mii de euro si politia o zis ca 5 euro este ziua de inchisoare pentru a plati amenda politia este mana cu ei va rog distribuiti sa ajunga la domnul presedinte”, se arata in postare, potrivit Antena3