Nostradamus: SINGURA zodie protejata de Univers

Nostradamus, cel mai mare astrolog si totodata profet, al tuturor timpurilor, a explicat, prin profetiile sale ca zodia protejata de Univers este SAGETATOR.

Nostradamus a fost nascut in plin sezon al Sagetatorului, pe data de 14 decembrie, iar semnul astrologic sub care s-a nascut,

i-a oferit acestuia calitati foarte rare, intuitie, intelepciune precum si alte capacitati rare.

Din scrierile sale reiese faptul ca Sagetatorii vor avea vieti lungi si linistite. Mai mult decat atat,

Sagetatorii sunt singura zodie protejata de Univers, iar la baza crearii lor sta un tip de energie care atrage

numai pozitivitate. Viata acestor natici ca fi lipsita de probleme si obstacole majore, iar idealurile lor vor fi atinse natural, fara sa fie nevoie de interventii.

De ce este Sagetator SINGURA zodie protejata de Univers, potrivit lui Nostradamus

Sagetatorii sunt nascuti sub semnul magiei si stiu ce isi doresc de la viata, iar acesta este motivul pentru care reusesc tot ce isi pun in cap.

Gratie acestui fapt, vizualizarea unui anumit aspect duce la obtinerea acestuia cu ajutorul Universului.

Aventura este una dintre pasiunile Sagetatorilor, insa nu sunt dispusi sa isi stirbeasca integritatea si stiu cand e momentul sa renunte.

Sagetatorii sunt persoane care ofera sfaturi foarte bune tuturor apropiatilor si au idei foarte bune, iar

menirea lor in viata este sa acumuleze cat mai multe cunostinte, pentru a-i ajuta pe cei aflati la ananghie.

Romantici incurabili, Sagetatorii sunt persoane foarte atistice, care prefera abordarile clasice, nicicum pe cele moderne.

Au foarte multe calitati, iar oamenii de care se inconjoara sunt doar persoane de calitate, cu acelasi spirit ca cel al Sagetatorilor.

Nu pot sta mai multe zile fara sa intreprinda ceva, indiferent cat de mic, iar foarte multe persoane isi doresc sa petreaca timp cu Sagetatorii.

Totodata, acestia nu se lasa influentati si sunt destul de incapatanati, insa acest lucru nu este neaparat rau, deoarece au calitati de lider.

Sunt iubitori si loiali, preocupati de bunastarea oamenilor pe care ii iubesc si Sagetatorii sunt persoane foarte altruiste. Sursa ombun.net