Noul simptom al COVID-19. La ce trebuie să fii atent

Noul simptom al COVID-19. La ce trebuie să fii atent. O asistentă a vorbit despre noul simtop al virusului care a adus durere în lumea întreagă.

Dacă până acum cele mai cunoscute simptome ale coronavirusului erau tusea seacă și febra, o asistentă care a avut în grija sa mai mulți pacienți contaminați cu acesti tip de virus a făcut o dezvăluire uimitoare. Trebuie să fiți foarte atenți, acest nou simptom ar putea face diferența.

Noul simptom al COVID-19. La ce trebuie să fii atent
Chelsey Earnest, cadru medical la un spital din Washington a adaugat pe lista simptomelor noului tip de coronavirus ceva ce i-a atras aten’ia.

„Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor.”, spune asistenta medicală.

Dintre pacienții pe care i-a avut în grijă, unii au prezentat doar această formă de conjunctivă ușoară, cauzată de infecția cu COVID-19. În urma acestei descoperiri, specialiștii în oftalmologie au transmis o notificare prin care își anunță toți colegii să se protejeze dacă întâlnesc pacienți cu ochii iritați și cu roșeață în jurul ochilor.

Dezvăluiri terifiante făcute de asistenta Chelsey Earnest
Asitenta a avut curajul să vorbească despre ceea ce nu a vorbit nimeni până acum. A povestit despre nopțile înspăimântătoare pe care le-a petrecut în spital îngrijind pacienții.

„Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, mărturisește femeia.

Un studiu alarmant făcut în China a dezvăluit că simptomul principal nu este febra. Puțin peste 40% dintre oamenii infectați cu coronavirus au avut febră. Zeci de mii de bolnavi au scăpat nedetectați în primele două luni de la epidemie. Numărul morților la nivel mondial a ajuns la peste 28.000.