O cântăreață celebră s-a îndrăgostit și îl vrea pe Viorel! A recunoscut azi tot: „ E cel mai frumos și…” Vulpița e terminată!

Bomba in showbiz! O cântăreață celebră s-a îndrăgostit și îl vrea pe Viorel! A recunoscut azi tot: „ E cel mai frumos și…”:

După ce Vulpița a fost curtată de numeroși bărbați din showbiz, printre ei aflandu-se și Mihai Trăistariu, acum a venit randul lui Viorel să facă victime.

Telenovela dintre Vulpita si Viorel pare să dureze mai mult ca Tânăr și Nelinistit, dupa ce povestea lor de viața a ajuns la sufletele românilor și aduce audiența uriașă postului Antena 1. Oameni simpli, de la țară, cu problemele lor de zi cu zi, Viorel și Vulpita au acaparat micile ecrane și discuțiile de zi cu zi dintre romani. Mulți îi iubesc, alții îi detestă, dar toată lumea îi priveste cu sufletul la gura.

Pentru că au observat ce potential zace în cei doi, Axinte și Maria Constantin chiar au scos câte o piesă cu ei, melodii care au ajuns pe rand pe locul 1 în trending, pe Youtube, devansand artisti consacrati.

Veronica a pus pe jar multi romani, iar printre ei se numără și cunoscutul cântăreț Mihai Trăistariu care chiar a mărturisit pe pagina sa de socializare că Vulpița este idealul lui de femeie și abia așteaptă să divorțeze pentru a avea o sansa la inima fetei din Blăgești.

Ei bine, acum și Viorel este asaltat de urmaritoare. După ce a apărut la brațul Mariei Constantin, dar și al dansatoarei Emi, tânăra pe care Vulpița este extrem de geloasă, acum Veronica chiar are motive de plans, deoarece cântăreata Maria Andria îl vrea de bărbat.

Blondina, originară din Grecia, a participat la un joc chiar în direct la emisiunea ”Showbiz Report” de la Antena Stars, joc în care în fundal apărea o imagine cu un personaj celebru din showbiz, iar ea trebuia să spună dacă s-ar căsători cu el.

La un moment dat, cel care a aparut pe ecran a fost chiar Viorel de la Blăgești, iar cântăreața a rămas fără cuvinte. ”Scurt și pe doi”, așa cum spune Viorel, Maria Andria a declarat că ar merge cu soțul Veronicăi la altar pentru a se căsători cu el.

”E cel mai frumos bărbat și îl duc la altar. Are foarte frumos râsul”, a spus artista, fiind conștientă că o va face pe Vulpița geloasă din cale afară.