O femeie din Husi a gasit un portofel cu 6.100 lei. A mers la politie sa il predea si a avut parte de un SOC

O femeie din Husi a gasit pe strada un portofel doldora de bani, pe o trecere de pietoni de pe strada Stefan cel Mare.

Femeia a ridicat portmoneul si, uluita, a gasit suma de 6.100 de lei. Fara sa mai stea pe ganduri, ea a mers si l-a predat Politiei, gandindu-se ca cel care a pierdut portofeul avea nevoie de acea suma de bani.

Politistii s-au uitat printre acte si au gasit imediat proprietarul, care a recunoscut ca nu se astepta sa isi recupereze portofelul cu suma intacta in el.

In semn de multumire, barbatul a recompensat-o pe femeie cu o suma de bani.

Seara de seara, un barbat imbracat cu haine murdare merge la metrou si se asaza pe jos. Cand a anuntat de ce face acest lucru, oamenii au inceput sa planga. Nu cerseste, e ceva de-a dreptul impresionant.

Unele persoane ar face orice pentru familia lor, chiar daca acest lucru implica extrem de multe sacrificii.

Un muncitor chinez care a fost nevoit sa isi paraseasca familia care locuieste in provincia Henan pentru a munci in constructii tocmai in Shanghai a ajuns cunoscut in toata tara datorita unui gest pe care il face zilnic pentru familia lui.

Dupa orele obositoare petrecute pe santier, barbatul merge la metrou in fiecare noapte pentru a folosi Wi-fi-ul gratuit ca sa reuseasca sa vorbeasca macar cateva minute cu familia sa, aflata la mii de kilometri distanta.

Ge Yuanzheng are un buget foarte mic si castiga intre 30-45 de dolari pe zi, asa ca este nevoit sa locuiasca intr-un singur dormitor cu colegii sai. Barbatul munceste din greu pentru a strange bani pentru familia sa.

Dar, dupa lasarea intunericului, acesta este vazut la metrou, unde vorbeste la telefon cu sotia si cu copiii sai, folosind conexiunea Wi-fi din subteran.

„Nu vreau sa cheltui bani, dar mi-e dor de casa si vreau sa vorbesc cu familia mea”, a dezvaluit barbatul.

Un calator care l-a vazut sunandu-si familia i-a facut o fotografie si a distribuit-o online. Cum era si de asteptat, imainea a devenit virala si oamenii i-au apreciat sacrificiile pe care le face.

Sotia lui habar nu avea de eforturile pe care barbatul le face zilnic, insa si ea apeleaza la ajutorul unor vecini pentru a avea internet.
Cuplul are doi copii, un fiu care are un loc de munca si o fiica, viitoare asistenta medicala, careia ii da 4646 de dolari online.