Oamenii cu bani i-au abuzat fiica, iar Justiția coruptă i-a lăsat să scape. Cum s-a răzbunat însă acest tată pentru toată durerea, a stârnit admirația tuturor…

Drasius Kedys, originar din Lituania are o poveste de viață cutremurătoare. Acesta a luptat mai bine de un an cu justiția coruptă, pentru a-i face dreptate micuței sale, batjocorită de pedofili cu bani.

Cum nu a putut îndura durerea propriei fiice, bărbatul s-a decis să își facă dreptate singur și a acționat în consecință.

Totul s-a întâmplat în vara anului 2008. Când fiica sa, pe nume Deimantela, l-a rugat plângând pe tatăl său să nu o mai ducă în vizită la mama ei. Fetița i-a mai spus acestuia că, un individ pe nume Andrius o mângâia și îi făcea lucruri necuviincioase.

Atunci bărbatul a realizat că fiica lui era molestată, cu buna știință a mamei sale. A aflat ulterior că era implicată și sora soției sale, care îi ”vindea trupul” micuței diverșilor pedofili.

A depus zeci de plangeri la Politie, a trimis sute de petitii, s-a adresat chiar si Parlamentului European! A vorbit in milioane de mesaje postate pe internet despre durerea fetitei lui! Drept dovada, au stat marturiile zguduitoare ale propriei sale fiice.

Cu sufletul ravasit, Draysus si-a filmat copila in timp ce povestea totul. Iar inregistrarile au fost postate pe Internet. Pentru ca o lume intreaga sa afle adevarul!

Strigatul acestui tata nu a fost luat in seama. Dar era dispus sa moara cautand dreptatea pentru fetita lui. Dupa un an in care a incercat sa gaseasca macar un singur om al legii care sa il asculte, Draysus a decis sa ii faca el insusi dreptate fiicei sale. Pe 5 octombrie l-a impuscat pe judecatorul care i-a batjocorit fata. I-a tras trei gloante in organele genitale si unul in cap. In aceeasi zi, a executat-o si pe sora fostei sotii.

Andrius Usas, politicianul despre care povestise fetita, a scapat de furia tatalui. Politistii au realizat ca Drasyus are o lista neagra si i-au asigurat protectie. Mama fetitei, insa, a marturisit, dupa ce si-a vazut sora moarta, ca este randul ei…

Dupa ce i-a ucis pe tortionarii fetitei lui, Drasyus s-a facut nevazut. Pe internet, milioane de oameni si-au exprimat simpatia fata de Drasius Kedys. El a fost gasit mort in aprilie 2010, intr-o casa din apropiere de Kaunas. Politia a spus ca a fost un accident. In iunie 2010 a fost gasit mort, inecat intr-un lac, si ultimul pedofil, politicianul care scapase de furia tatalui.