Părinții Andreei Tonciu divorțează: ”Menajera mi-a distrus familia”

Părinții Andreei Tonciu divorțează. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Andreea Tonciu a anunțat că părinții ei divorțează după mai bine de trei decenii de căsătorie. Tatăl fostei concurente de la Survivor România ar fi fost sedus de menajera familiei.

Părinții Andreei Tonciu divorțează: ”Menajera mi-a distrus familia”
Părinții Andreei Tonciu divorțează. Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de vedeta tv. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu s-a destănuit, iar cu lacrimi în ochi a mărturisit că părinții ei divorțează. Răzvan Tonciu, tatăl vedetei, a înșelat-o pe soția sa cu menajera familiei. De ziua ei de naștere, Andreea Tonciu a făcut anunțul surprinzător. Fosta asistentă tv a declarat că menajera familiei este mai mică decât ea, iar relația extraconjugală a tatălui său s-a aflat în martie. „Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a declarat Andreea Tonciu.

De asemenea, bruneta a declarat că menajera este căsătorită și are doi copii, iar soțul lucrează în altă țară. Deși luase decizia să nu o dea de gol în fața partenerului ei, Andreea Tonciu s-a enervat în momentul în care a aflat că aceasta a continuat să se întâlnească cu tatăl ei. „Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus vedeta. Mama Andreei, Maria Tonciu a aflat de aventura soțului ei după ce a auzit o conversație între el și amanta sa. „Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea.

Mama Andreei Tonciu suferă enorm
Andreea Tonciu a mai spus că mama sa este în stare de șoc, fiind nevoită chiar să apeleze și la doctor. De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România se declară dărămată de toată situația. Andreea mai are o soră, iar vestea că tatăl lor a avut o relație amoroasă cu menajera familiei le-a șocat.