Poveste înduioșătoare în California! Două surori care nu s-au văzut de peste 50 de ani, reunite de COVID-19

Poveste înduioșătoare în California, Statele Unite ale Americii, acolo unde două surori care nu s-au văzut vreme de 53 de ani s-au reîntâlnit într-un centru medical.

Aici, una dintre ele se recupera după lupta cu noul coronavirus, în timp ce cealaltă era angajată a unității. Totul a început când Doris Crippen, în vârstă de 73 de ani, a ajuns la spital cu simptome de gripă.
După ce a fost testată, medicii au anunțat-o că are coronavirus și au internat-o vreme de 30 de zile. Slăbită din cauza bolii, femeia a căzut și și-a rupt mâna.

Poveste cu final fericit în California!

După ce a ieșit din spital, Doris a fost nevoită să meargă la un centru medical din Fremont, California, pentru a-și vindeca brațul rupt.
Avea să aibă parte de surpriza vieții. Aici și-a întâlnit sora pe care nu o mai văzuse de pe vremea când era doar un bebeluș.

Conform primelor informații, Bev Boro, în vârstă de 53 de ani, lucrează la centrul în care a fost internată sora ei și a dat de numele acesteia pe o fișă a pacienților.
”Nu mi-a venit să cred! M-am gândit: Dumnezeule, cred că aceasta este sora mea!”, povestește sora mai mică. Conform acesteia, cele două femei au același tată, dar mame diferite.

Doris locuia împreună cu mama ei, însă Bev și patru dintre cei 14 frați ai lor au fost despărțiți de stat și dați în adopție. Pentru că sora ei nu aude prea bine, Bev a apelat la un artificiu.
A venit în salonul acesteia cu o tablă pe care a scris numele tatălui lor. Doris a confirmat că într-adevăr, el este tatăl ei.”Am arătat către mine și am spus: este și tatăl meu! Am ochii tatălui nostru.

”Era să cad de pe scaun și am izbucnit în plâns. Este un sentiment așa de plăcut că mi-am găsut sora. Au trecut 53 de ani de când ea a fost un bebeluș, iar eu am ținut-o în brațe.
Am tot încercat să o caut, dar nu am crezut că că o voi mai găsi vreodată. Binecuvântarea lui Dumnezeu m-a trimis aici, la centrul de recuperare, deoarece dacă nu aș fi fost trimisă aici, nu mi-aș fi regăsit sora”, a declarat Doris. Sursa fanatik.ro