PREZENTATOAREA ȘTIRILOR PRO TV SE MIȘCĂ RAPID, FOSTUL PARE ISTORIE! ANDREEA ESCA, EMOȚIONATĂ ȘI FEBRILĂ CU UN NOU PUȘTIULICĂ

Andreea Esca este, fără doar și poate, una dintre emblemele trustului Pro TV! Cu o experiență de peste 30 de ani și o imagine nepătată, prezentatoarea TV pare că-și planifică orice pas.

Discursul e întotdeauna impecabil, atitudinea și comportamentul de asemenea. E greu să fii vedetă, ar spune cei care sunt mereu sub „lupa” paparazzilor sau a

telespectatorilor. Și, poate, tocmai de aceea, sunt mereu în „gardă”! Caută mereu sprijinul și atenția celor dragi, referindu-ne la cei din rândul familiei, sau a celor pe care-i consideră demni de încrederea lor, cum ar fi un confident.

Un asemenea om are și Andreea Esca în viața ei și nu, nu este vorba despre soțul ei, Alexandre Eram! O noua poveste după una petrecută relativ recent, și acum tot cu un puștulică. Puștulică de acum seamănă cu fostul și “modul de operare” pare similar. Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedeta trustului din Pache Protopopescu în timp ce se confesa emoționată și febrilă unui tinerel, mergând ușor, la pas, pe străduțele din Capitală. Dacă vă uitați la mimica ei, lucrurile pot fi înțelese mai ușor.

Suntem foarte interesați de orice detalii despre acest tip, de la nume la orice povestiri, motiv pentru care vă rugăm respectuos să ne trimiteți orice informație la [email protected].
Andreea Esca, la plimbare cu tipul

Sunt 21 de ani de când Andreea Esca merge la brațul afaceristului Alexandre Eram, bărbatul alături de care are doi copii minunați, Alexia și Aris. Discreția este cuvântul care le-ar putea descrie perfect viața de familie. Totul pare să fie bine calculat, fără să existe derapaje. Cel puțin de care să fi aflat presa sau cei din jurul lor.

Cu la fel de multă discreție se desfășoară și relația apropiată dintre ea și prietenii de gen masculin pe care-i are. Și nu, nu facem referire la Eugen Lumezianu, confidentul jurnalistei, despre care CANCAN.RO a scris în urmă cu ceva timp