PRIMA REACȚIE A INSTITUTULUI MATEI BALȘ, DUPĂ CE FLORIN SALAM A ADUS ACUZAȚII GRAVE MEDICILOR

După ce Florin Salam a adus, astăzi, acuzații grave medicilor de la Insititutul ”Matei Balș”, reprezentanții spitalului au reacționat.

Neluțu, fratele lui Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat coronavirus.

Transferat de urgență la Institutul ”Matei Balș”, bărbatul se află și acum în stare gravă, intubat. De altfel, Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară.

Florin Salam a răbufnit în fața spitalului, deoarece medicii nu au vrut să-i dea nicio informație despre starea de sănătate a fratelui său.

Toți membrii familiei au fost ignorați de cadrele medicale, potrivit celor spuse de Florin Salam.

Artistul a răbufnit, astăzi, în fața spitalului.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi.

Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?!

Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a spus Florin Salam, în fața spitalului.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, declarații incredibile

Purtătorul de cuvânt al spitalului susține, însă, că familia a fost informată zilnic cu privire la starea de sănătate a pacientului.

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor,

în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei

și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent

despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la Antena3. scrie ombun.net