Raed Arafat, scos din nou din minți de românii care refuză să li se ia temperatura

Tot mai mulți români refuză să li se ia temperatura, ba chiar fac scandal la intrările în magazine, invocând tot felul de motive. În acest sens, Raef Arafat vine cu o postare dură la adresa lor,

explicând încă o dată care este rolul măsurii impuse. “Este o noua temă falsă de dezbinarea și de minimalizare a efectelor și riscului virusului SARS-COV 2.

“Măsurarea temperaturii la intrarea în spațiile publice închise, magazine și în clădirile instituțiilor publice sau ale operatorilor economici, o nouă tema falsă de dezbinarea și de minimalizare a efectelor și riscului virusului SARS-COV 2.

Măsurarea temperaturii la distanță se practică în aeroporturi. Se face prin sisteme de scanare în masă, prin care se identifica persoanele cu febra după poză acestora. Mai multe țări, inclusiv

România, au astfel de sisteme la sosire so în unele situații chiar și la îmbarcare ele fiind activate când există un risc asupra sănătății publice.

Măsurarea individuală a temepraturii se face la intrarea în spațiile cu risc de transmitere a virusului SARS-COV 2 de către persoanele simptomatice sau asimptomatice către persoanele sănătoase.

Citeste continuarea