RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN PIATRA NEAMȚ ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE, LA MOTIVUL DEPLASĂRII. “AMOR CU…”

Polițiștii și jandarmii au sancționat, în ultimele 24 de ore, peste 4.500 de persoane care nu au respectat măsurile privind restricționarea circulației pe durata stării de urgență. Un caz care nu avea cum să treacă neobservat este cel al unui localnic din Piatra Neamț, care a scris pe declarația pe propria răspundere că scopul deplasării îl reprezintă dorința de a face sex cu femei singure.

Pe 19 aprilie, pe Facebook, pe contul “Poliţiştii au umor“, a fost postată declarația pe propria răspundere a lui Nicolae, un bărbat din Piatra Neamț. Numele lui de familie este blurat, la data nașterii este scris “scorpion”, la adresa locuinței – Piatra Neamț, iar la locul deplasării – România.
Amuzant este că la motivul deplasării, Nicolae a completat “sex cu toate femeile singure în această perioadă critică”, în timp ce la perioadă a scris “toată perioada stării de urgență”.

De la 1 aprilie, amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au crescut, acestea fiind cuprinse între 2.000 de lei şi 20.000 de lei, faţă de valorile iniţiale, cuprinse între 100 şi 5.000 de lei.