Reacția emoționantă a unei polițiste față de un medic oprit în trafic

În vremea pandemiei de coronavirus, medicii și asistentele fac eforturi enorme pentru a le salva viețile oamenilor infectați cu coronavirus. Deși viața lor este în pericol în fiecare zi, cu toate acestea, personalul medical continuă să își facă meseria cu mândrie și răbdare.

Cum a tratat o polițistă un medic oprit în trafic?
Un gest emoționant a fost făcut de Alexandra, o polițistă în vârstă de 21 de ani, după ce a oprit în traficul Capitalei un doctor care mergea spre casă după ce ieșise din gardă.

Întregul moment a fost descris pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

„Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic.
Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.

Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:
– Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.
– Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.
În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.
– Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!
– Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!
Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani.
Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.
Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!” a fost mesajul postat pe pagina oficială.