Remediul german pentru imunitate

Astăzi îți vom propune spre atenție un remediu deosebit de benefic pentru starea ta generală de sănătate, întrucât acesta are puterea să îți întărească sistemul imunitar, să lupte contra infecțiilor sau a bacteriilor, să reducă nivelul de colesterol din sânge și să purifice pereții arterelor.

Produsul este unul natural și își are originile tocmai în Germania. Este făcut din usturoi, din ghimbir și din lămâie. Despre cât de utilă pentru sănătate este lămâia știe toată lumea. Are un conținut ridicat de vitamina C și alcalinizează întregul organism.

Echilibrează PH-ul din organism și luptă atunci când acesta este afectat de orice afecțiune, făcând-o astfel un aliat de nădejde pentru o sănătate de fier.

Pe de altă parte usturoiul este foarte bun pentru bolile virale, de aceea ni se spune că atunci când suntem răciți trebuie să-l folosim cât mai mult ca să ne facem bine în mod natural.

Și el alungă bacteriile din organism, în plus ajută pielea să se facă bine și să strălucească după acnee, de exemplu.

Cea mai importantă substanță din usturoi, alicina, este eficientă în orice situație pentru sănătatea noastră. Și usturoiul conține foarte multe vitamine și minerale bune pentru diverse organe interne vitale.

Ghimbirul ajută în special la buna funcționare a sistemului digestiv, dar și la inflamațiile corpului și e un bun calmant pentru dureri. Are în conținut caroten și nu numai, care sunt substanțe antiinflamatoare.

Ca să obții acest preparat vei avea nevoie de: patru lămâi cu tot cu coajă, de patru căței de usturoi, de o rădăcină de ghimbir care să aibă aproximativ trei- patru centimetri și de doi litri de apă.

Spală pentru început foarte bine lămâiile. Apoi curăță usturoiul și ghimbirul. Taie lămâiile sub formă de cubulețe, pune toate produsele într-un vas și pisează-le foarte bine.

Pune pe aragaz o cratiță și pune amestecul în aceasta. Pune și apa, apoi amestecă bine până la primul clocot al amestecului. Ia vasul de pe aragaz și lasă-l să se răcească de tot.

Filtrează compoziția și pune-o în vase de sticlă, apoi pune-le la rece, în frigider.

Bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol câte un pahar din această băutură. De asemenea seara, cu două ore înainte de somn, bea un pahar. Înainte de a-l consuma, agită sticlele foarte bine.

Nu trebuie să te îngrijorezi diminețile din cauza mirosului de usturoi, pentru că acesta se pierde în timpul fierberii datorită mirosului de lămâie și a celui de ghimbir.