S-a aflat! Bianca Drăgușanu se face actriță. Da, da, ați auzit bine. Vedeta pleacă chiar în America și…

Bianca Drăgușanu se face actriță. Da, da, ați auzit bine. Vedeta pleacă în America și urmează să participe la un casting. Chiar ea a făcut declarațiile, în exclusivitate, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu vrea să plece în America, unde vrea să participe la un casting pentru a se face actriță
După o perioadă plină de scandaluri și de dispute cu fostul soț. Bianca Drăgușanu a decis să-și ia o pauză și să plece în America. Totul se va întâmpla peste câteva zile.

Bianca Drăgușanu are planuri mărețe și vrea să plece peste ocean, acolo unde își va sărbători ziua de naștere. Pe 6 martie, Bianca Drăgușanu va împlini 39 de ani, iar blondina vrea să întâmpine noua vârstă peste mări și țări.

Într-un interviu pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, emisiune ce poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 22.30, Bianca Drăgușanu a declarat că vrea să-și ia o pauză și să plece tocmai în America, acolo unde, atenție, are planuri mărețe. Vedeta vrea să se facă actriță.

”Anul acesta de ziua mea o să plec în America, plec undeva pe 2, 3 martie și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni pentru

că am de gând să ajung prin Miami. Am mai fost, dar mi-e dor să ajung din nou în America, așa că nu o să mă vedeți de ziua mea aici”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu se reprofilează și vrea să joace în filme

Și dacă credeați că le-ați auzit pe toate, ei bine, Bianca Drăgușanu face ce face și reușește să atragă mereu atenția. Așa s-a întâmplat și acum, când focoasa blondină a vorbit despre dorința de a se face actriță.

Mai în glumă, mai în serios, Bianca Drăgușanu a declarat la Antena Stars că urmează să participe la un casting.

Vedeta nu a vrut să dea mai multe din casă, rezumându-se la a declara că filmul este ”mișto” și că își dorește ca restul detaliilor să fie surpriză.

”O să vă trimit poze și filmulețe cu mine, pentru că v-ați obișnuit cu mine. O să merg și la un casting, la un film mișto. Eu sunt un actor foarte bun, dar în unele situații nu prea îmi iese treaba asta.

Nu vrei să fie surpriză? (n.r. despre ce film este vorba). Mai bine surpriză, să facem și surprize. Este un film la modă.

Viața bate filmul”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.