Scandal mare la Blagesti. Vulpita si Viorel, alergati si goniti cu pietre

Scandal la Blagesti. Cei doi soti Stegaru, Veronica si Viorel, au plecat din Bucuresti sa-si viziteze fetita de Ziua Copilului. Ajunsi in satul natal, cei doi, au avut parte de o surpriza total neplacuta.

Parintii lui Viorel au reactionat agresiv. Tatal lui Viorel a alergat-o pe Vulpita si gonit-o cu pietre. Nici operatorul care filma nu a scapat de furia parintilor lui Viorel, fiind si el gonit cu pietre.

Tot scandalul a inceput cand Veronica a ajuns la poarta socrilor, iar spiritele s-au incins.

A avut loc un schimb de cuvinte dure chiar si intre Viorel si mama sa, aceasta spunandu-i ca nu mai vrea sa fie copilul ei.

Lucrurile nu s-au linistit deloc dupa, pentru ca Viorel a incercat sa vorbeasca calm cu mama sa, dar care nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Femeia i-a marturit ca nu mai vrea sa fie copilul ei, iar Viorel a raspuns cu aceeasi moneda, scrie spynews.ro

“Daca o prind de data asta, chiar ca o tund”, a tipat Dumitru Stegaru, socrul Vulpitei si a inceput sa arunce cu pietre chiar si spre Viorel pe ulitele din Blagesti.

Speriata, Veronica a inceput sa planga, insa s-a bucurat atunci cand fiica a alergat dupa ea pentru a petrece cateva clipe in compania celei care i-a dat viata.