Se inchid magazine incepand de duminica seara. Ce ramane deschis

atea in cabinetele de medicina dentara.

(2) Prin exceptie, sunt permise interventiile stomatologice de urgenta.

(3) Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

Art. 2. – (1) Se suspenda temporar activitatile de comercializare cu amanuntul, a produselor si serviciilor, in centrele comerciale in care-si desfasoara activitatea mai multi operatori economici, cu exceptia vanzarii produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice si a serviciilor de curatatorie.

(2) Prin centru comercial se intelege „structura de vanzare cu suprafata medie sau mare in care se desfasoara activitati de comercializare cu amanuntul de produse, servicii de piata si de alimentatie publica, ce utilizeaza o infrastructura comuna si utilitati adecvate”, astfel cum este reglementat in anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

(3) Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

Art. 3. – (1) Circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei se efectueaza numai cu respectarea masurilor generale de prevenire a raspandirii COVID-19 si evitarea formarii oricarui grup de persoane.

(2) Prin formarea unui grup de persoane se intelege alaturarea unui numar mai mare de 3 persoane care nu locuiesc impreuna, precizeaza stirileprotv.ro.