Sfatul De Aur Al Preotului Vasile Ioana, Familist Convins, Pentru Părinții Din România: “Nu Deveniți Slugile Copiilor”

Părintele mult îndrăgit al românilor, Vasile Ioana, oferă sfaturi de viață pertinente și actuale familiilor cu copii, vorbind din experiența lui de viață.

Unul din cei mai iubiți și îndrăgiți preoți din mediul online, Vasile Ioana se adresează tinerilor părinți ai generației actuale și îi roagă să ia decizii inspirate pentru ca cei mici să aibă parte de un viitor echilibrat și prosper.

Cine este părintele Vasile Ioana și ce relație are cu soția lui?

Părintele Vasile Ioana este căsătorit cu soția lui de 26 de ani. Unul din cei mai iubiți preoți din România are o poveste de viață impresionantă și se declară a fi un reprezentant al bisericii atipic, pentru că iubește muzica rock, iubește să facă sport …

Adesea participă la podcasturi și la emisiuni televizate pentru a da sfaturi prețioase milioanelor de tineri care îl urmăresc. Un lucru mai puțin cunoscut celor care îl iubesc este faptul că părintele este un familist convins, care își iubește foarte mult soția, copiii și care susține că în calitate de preot, pune suflet și iubește oamenii.

Soției sale îi poartă o admirație deosebită și nu contenește în a-i face surprize și gesturi de dragoste. La 50 de ani, părintele mărturisește: „Și astăzi mă gândesc cum să o cuceresc pe nevastă-mea. Că și ea e teolog și psiholog, are două maserate în psihologie. Nu poți să o cucerești chiar ușor, se prinde dacă e vreo vrăjeală.

E deșteaptă, e frumoasă, n-ai nicio șansă să îți ascunzi gândurile. Dar la noi nu există dispute care să-i deranjeze pe copii, noi avem discuții în contradictoriu. Ea nu vine întoarsă pe dos doar dacă are la serviciu probleme, că ea e psiholog de copii și are cazuri din astea grave cu probleme de sănătate și e dramatic”.

Specialista atrage atenția asupra faptului că, dacă cei mici sunt strigați în timp ce folosesc aceste dispozitive, ei nu răspund pentru că nu aud din cauză că acești stimuli sunt atât de puternici pentru creierul lor și au un efect dăunător asupra stării emoționale și cognitive.

Un telefon acționează ca și un drog pentru un copil mic și creează dependențe, iar problemele de comportament care apar se datorează sevrajului, atunci când părinții iau copiilor telefonul.

Îi mulțumim părintelui Vasile Ioana pentru aceste sfaturi de viață și urmărim cu atenție și cu mult interes emisiunile la care apare pentru a ne bucura de povețele lui.