Sfatul zilei 11 octombrie 2020. Zodia care se cearta cu persoana iubita

Berbec

Nu iei absolut nimic în serios din jurul tău și faci numai ce te taie capul. Această „rețetă” nu merge pe termen lung, ai grijă să nu o abordezi prea des.

Taur

Nostalgia se instalează în sufletul tău. Ai căzut în butoiul cu melancolie și te axezi pe depănarea amintirilor. Sună-ți prietenii și stați de vorbă de dragul vremurilor bune.

Gemeni

Amână planurile importante în legătură cu viitorul. Nu lua decizii pripite și bucură-te din plin de această zi de relaxare. Odihnește-te și dormi mai mult, recuperează orele pierdute.

Rac

Evită cu diplomație discuțiile contradictorii și certurile. Stai departe de oamenii care te trag în jos și încearcă să petreci cât mai mult timp alături de persoanele dragi din viața ta.

Leu

Partenerul de viață a cam fost lăsat pe ultimele locuri. Fă în așa fel încât să revină pe prima poziție. Indicat ar fi să-l surprinzi cu o mică atenție sau un cadou. Poate chiar o cină romantică.

Fecioară

Îți surâde norocul și ai toate șansele să primești un premiu mult așteptat. Totul depinde de tine, concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante. Nu este o zi în care să te superi din orice nimic.

Balanță

Strânge-ți familia și prietenii. Este o zi pentru discuții lungi și vorbe frumoase. Ai nevoie să simți că ești iubit și înconjurat de oameni care te ajută la bine, dar și la rău.

Scorpion

Pregătește-te din timp pentru sezonul rece. Nu mai cheltui aiurea și pune banii la ciorap. Gândește-te bine unde vrei să-ți petreci sărbătorile, pune la punct toate planurile. Nu lăsa nimic pe ultima sută de metri.

Săgetător

Îndrăznește să schimbi regulile jocului. Nu mai asculta de ceilalți și ia propriile decizii, chiar dacă uneori nu sunt cele mai potrivite. Învață din greșeli, nu duci lipsă de lecții.

Capricorn

Conjunctură favorabilă pentru afaceri. Discută deschis despre planurile și ideile pe care le ai. Ar fi cazul să le pui în practică, nu le mai lăsa în agendă.

Vărsător

Simți nevoia să-ți deschizi sufletul și să vorbești deschis despre problemele care te macină. Vezi cui îi împărtășești gândurile și sentimentele tale. Îți trebuie o părere obiectivă.

Pești

Începi să stai bine la capitolul financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți asumi anumite riscuri. Niciodată nu este prea devreme să te gândești ce vei face anul viitor. Sursa ombun.net