Sfatul zilei 12 octombrie 2020. Zi perfecta pentru mai multe zodii

Berbec

Reevaluează situația materială și pune-te la punct cu toate datoriile. Nu este un moment bun pentru investiții sau pornirea unor noi afaceri. Axează-te pe timpul petrecut alături de oamenii dragi.

Taur

O persoană a rămas în inima ta și te gândești serios să-i mai oferi o șansă. Sentimentele nu au trecut, contează foarte mult atitudinea pe care o ai în fața fostului partener de viață.

Gemeni

Simți nevoia să te dedici unor pasiuni noi, însă din păcate, timpul este restricționat. Încearcă să strecori în programul tău încărcat lucruri care îți fac plăcere.

Rac

Implică-te mai mult în creșterea și educarea copiilor. Înscrierea la niște cursuri sau noile începuturi pot detensiona relațiile. Nu este exclus să faci o schimbare radicală în locuință.

Leu

Relația amoroasă poate intra într-un con de umbră. Ai grijă să nu calci greșit și să regreți mai târziu. Astrele te sfătuiesc să nu fii agresiv și să nu dezlănțui furtuni în jurul tău.

Fecioară

Pune frână pornirilor critice și situațiilor în care vrei să epatezi. Stai mai bine pe margine și observă ce se întâmplă în jurul tău. Discută deschis și sincer cu oamenii dragi și cu familia.

Balanță

Este foarte posibil să pui capăt relației amoroase din cauza agresivității partenerului sau pentru că te-ai săturat de tensiunile din cuplu. Stai excelent la capitolul financiar, adună ban pe ban pentru ce-ți dorești.

Scorpion

Stresul și oboseala de la locul de muncă s-ar putea să îți vină de hac. Stai mai mult pe acasă și odihnește-te. Dormi mai mult și recuperează orele pierdute în weekend la distracție.

Săgetător

Analizează foarte atent emoțiile pe care le simți față de jumătatea ta. Nu poți merge mai departe dacă nu mai simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Discută deschis despre ce simți.

Capricorn

Implică-te în planurile și proiectele de la serviciu. Nu te grăbi să avansezi, ia treptat decizii. Prima zi din săptămână este ideală pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Vărsător

Te simți limitat și ai senzația că nu poți duce la capăt tot ce ai în minte. Vrei să te afirmi, dar mai ai ceva obstacole de trecut. Nu te lăsa învins de această situație neplăcută.

Pești

Îți este tot mai greu să iei o decizie radicală legat de viața de cuplu. Știi vorba aia, nu le poți avea pe toate. Hotărăște-te cu cine vrei să fii, analizează-ți convingerile și principiile. Scrie ombun.nethttps://ombun.net/46660?fbclid=IwAR2QMtYhUaMYdcOsDeQLsyoAhYTQOvIZw2xAGcdCU3Eepas39irDHZBwyCc