Sfatul zilei 28 mai 2020 pentru fiecare zodie. PROBLEME MARI pentru 3 zodii

Berbec: Du-ți raționamentul până la capăt atunci când alegi cu degetul către cineva. Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Pune-te în locul celorlalți înainte de a-i critica. Lasă orgoliul la o parte și fii mai împăciuitor. Numărul norocos: 4.

Gemeni: Spune lucrurilor pe nume și lasă metaforele. Oamenii trebuie să înțeleagă într-un mod cât se poate de simplu și coerent ce este în capul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac: Ai la dispoziție o zi în care îți pot așeza gândurile, în care poți face curățenie în viața ta, în care poți lua acele decizii atât de necesare. Numărul norocos: 7.

Leu: Înainte să ieși la război, asigură-te că ai toate armele la tine. Nu pleca la drum nepregătit. Numărul norocos: 8.

Fecioară: Este o zi specială pentru tine și asta deoarece primești o veste bună de peste hotare. Ia în calcul că e timpul să îți schimbi viața. Numărul norocos: 6.

Balanță: Nu uita de unde au pornit cele mai multe conflicte. Găsește sursa reală a necazurilor tale și vei găsi și soluția. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Speranța moare ultima, așa că nu renunța la ea. Vei vedea că toate lucrurile se vor așeza dacă vei fi și răbdător. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Orice ți-ar spune ceilalți, tu ai ideile tale fixe și nimeni nu te poate scoate din scenariul tău. E cazul să fii mai maleabil. Numărul norocos: 1.

Capricorn: Dă tot ce ai mai bun și nu te lăsa influențat de griji. Azi trebuie să rezolvi multe probleme și o vei face dacă vei fi atent. Numărul norocos: 9.

Vărsător: Treci cu vederea micile răutăți ale celor din jurul tău și urmează-ți calea. Numărul norocos: 5.

Pești: Nu le reproșa celorlalți lucrurile pe care și tu le faci greșit. Asta se numește ipocrizie. Numărul norocos: 10.