Sfatul zilei 5 iunie 2020. Zodiile care au NEPLACERI si o zi GREA

Berbec

Astăzi sunteți mai sensibili și mai romantici. Ați așteptat multă vreme aceste momente, alături de persoana iubită și acum vă bucurați din plin de ce trăiți. Aveți tendința să o copleșiți cu atenție și iubire. Fiți un pic mai cumpătați.

Taur

Sunteți epuizați după ulltimele zile în care ați muncit prea mult. Astrele vă sugerează să vă odihniți mai mult, pentru că, altfel, riscați să clacați și n-o să mai dați niciun randament, în niciun sector al vieții voastre. Lăsați-vă ajutați și ghidați pe persoana iubită.

Gemeni

Evenimentele sunt destul de neplăcute în domeniul sentimental. Resimţiţi o stare de nervozitate care vă poate pune în situaţii neplăcute. Păstraţi-vă calmul, pentru a evita o ceartă cu partenerul de viaţă. Nu aveți nevoie de tensiuni acasă.

Rac

Sunteți nemulțumiți și puțin frustrași din cauza neînțelegerilor cu șefii și chiar cu colegii de muncă. Ceva nu vă este pe plac și nu ezitați să o spuneți. Astrele vă sfătuiesc să fiți, totuși, puțin mai rezervați. Nu trebuie să știe stânga ce face dreapta.

Leu

Aveți ocazia să cunoaşteţi o persoană experimentată în domeniul afacerilor, care vă va ajuta să întreprindeți lucruri mari sau să puneți bazele unei noi afaceri. Vă va pune pe gânduri această întâlnire, dar o veți lua în serios pentru că, oricum, vă gândeați să schimbați domeniul de activitate.

Fecioară

În prima jumătate a zilei veţi primi o veste despre niște bani pe care îi așteptați demult. Încercaţi să vă faceţi calculele cu atenție și dacă nu ies cum trebuie, astrele vă sfătuiesc să discutați cu un prieten care vă poate ajuta în domeniu.

Balanță

Aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană care vă va ajuta în concretizarea ideilor de a demara o nouă afacere. Ar fi bine, însă, să evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare. În plus, nu vă încredeți în oricine și fiți atent la propunerile car vi se fac.

Scorpion

Evenimentele sunt destul de neplăcute în domeniul sentimental. Resimţiţi o stare de nervozitate care vă poate pune în situaţii neplăcute. Păstraţi-vă calmul, pentru a evita o ceartă cu partenerul de viaţă şi tensionarea atmosferei din cămin

Săgetător

Puneți-vă de acord cu persoana iubită în vederea stabilirii priorităților. Sunteți destul de haotic în ultima perioada, iar asta se poate observa și la serviciu și acasă. Vă simți rătăcit pe mai multe drumuri.

Capricorn

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi puţin iritat şi, din această cauză, să aveţi o reacţie verbală necontrolată faţă de persoana iubită. Atitudinea dumneavoastră ar putea da naştere la un conflict nedorit în familie.

Vărsător

Ar fi bine să vă ordonaţi ideile şi să acţionaţi cu discernământ, pentru că vă paște o perioadă cu multă încărcătură emoțională, treburi multe la birou și întâlniri controversate. Aveți grijă cum le gestinonați.

Pești

Iniţiativele dumneavoastră din cursul dimineţii sunt bine primite şi chiar susţinute de colegii de serviciu. Ar fi bine să cereți sfatul unor persoane mai în vârstă din familie pentru a dmara noul proiect la care lucrați de atâta vreme.