Sfatul zilei 7 iulie 2020. Zodia care primeste VESTI BUNA

Berbec

Nu mai privi în stânga și-n dreapta, a venit timpul să fii responsabil pentru propriile alegeri. Nu contează că unele sunt greșite, important este să încerci.

Taur

Situație neprevăzută când ești pe punctul de a pleca de acasă. O rudă mai îndepărtată îți bate la ușă și îți cere ajutorul. Nu ezita să i-l oferi.

Gemeni

Toate bune și frumoase acasă, dar nu același lucru se poate spune despre serviciu unde găsești biroul încărcat cu teancuri de dosare care trebuie rezolvate.

Rac

Săgeata lui Cupidon pare că te ocolește din nou. Ești dezamăgit de persoana intrată de curând în viața ta, dar supărarea nu te ține prea mult timp.

Leu

Indiferent cât de mult ai greșit în viață contează să-ți ceri iertare. Sună persoanele pe care le-ai supărat și încearcă să lași loc de bună-ziua, în urma ta.

Fecioară

Fericirea vine din lucruri mărunte, știi asta, însă îți este greu să vezi partea plină a paharului. Starea sufletească și amintirile nu fac casă bună împreună.

Balanță

O decizie odată luată nu se mai poate schimba. Fii hotărât și nu te mai răzgândi în fiecare secundă. Pierzi timpul aiurea, ai putea face cu totul altceva.

Scorpion

Semnătura ta este una importantă la locul de muncă, dar ai grijă ce faci. S-ar putea să fii tras de sfoară de unul dintre colegi care nu te place deloc.

Săgetător

Ambiția mută munții din loc, iar tu dovedești asta din plin. Nu te lași înfrânt de situațiile neplăcute, te ridici mai puternic și mergi mai departe pe drumul ales.

Capricorn

Demonstrează-le celor din jur că nu ești așa cum te-au catalog, ci exact opusul. Ești o persoană de încredere, însă nu mulți au răbdare să te cunoască cu adevărat.

Vărsător

Ascunzi un secret care mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală. Nu merită să fii altcineva doar pentru a-i face pe plac persoanei de lângă tine.

Pești

Nu ești deloc în apele tale. Ai intrat în niște situații neplăcute din care nu mai știi cum să ieși. Nu uita că ți-ai făcut-o cu mâna ta.