Sfatul zilei de vineri, 29 mai 2020. Zodia care va fi TRĂDATĂ

Berbec: Lupta pe care o duci nu are niciun sens pentru cei din jur, însă nu te sinchisi să le explici crezurile tale. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pune-te pe treabă căci te așteaptă o zi extrem de solicitantă. Numărul norocos: 13.

Gemeni: Ajungi la tot felul de concluzii în legătură cu viața ta, îți răspunzi la tot felul de dileme, însă acum e momentul să renunți la ele și să te bucuri, efectiv, de prezent. Numărul norocos: 8.

Rac: Cine te cunoaște nu are de ce să te pună la zid. Nu te mai frământa pentru ce spun unii și alții despre tine. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu: Lasă de la tine în conflictele cu persoanele din jurul tău. Gândește-te doar la ce contează pentru tine. Numărul norocos: 5.

Fecioară: Fericirea stă în lucrurile mici, iar pentru tine asta e mai clar ca niciodată mai ales azi. Bucură-te de viață. Numărul norocos: 9.

Balanță: Cineva îți poartă sâmbetele, așa că ar fi bine să începi o investigație. Poate fi chiar un prieten. Numărul norocos: 1.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet și nu te lăsa în fața celor care vor să te manipuleze. Numărul norocos: 7.

Săgetător: Uneori trebuie să pui piciorul în prag. A fi dur nu înseamnă neapărat a fi rău, așa că nu îți mai face procese de conștiință. Numărul norocos: 10.

Capricorn: Simți nevoia să te confesezi cuiva în legătură cu o situație sentimentală complicată. Nu te feri să spui ce ai pe suflet. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Ai grijă ce scoți pe gură și folosește un ton adecvat. Unii oameni pot fi deranjați sau intimidați de atitudinea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Du totul până la capăt. Nu lăsa lucrurile neterminate, așa că energizează-te și demonstrează că poți. Numărul norocos al zilei: 12.