Situație coronavirus România după intrarea în starea de alertă. Bilanț actualizat

Magda Ciumac a devenit cunoscută în urma mariajului plin de scântei pe care l-a avut cu luptătorul Tolea Ciumac. După divorț ea și-a schimbat radical viața.

A plecat în străinătate și a decis să aibă mai multă grijă de cum arată. Ea a reușit să slăbească aproape 25 de kilograme, povestind și care este rețeta.

Cum a reușit Magda Ciumac să slăbească 25 de kilograme
În urmă cu câțiva ani Magda a început să i-a în greutate, dar s-a decis să aibă o siluetă de invidiat și s-a pus pe slăbit.

După ce s-a ambiționat să scape de kilogramele în plus a ajuns să atragă toate privirile când iese pe stradă.

Fără a respecta o rețetă strictă, Magda a vorbit pe larg despre modul în care a slăbit într-un timp record.

”Cu voință am slăbit peste 20 de kilograme în șase luni Nu fac nici sport, însă poate mă apuc. Am început să mănânc puțin și des. De exemplu mănânc dovlecei, iaurt slab, brânză de vaci, mere, ananas.

Nu mă pot abține de la dulciuri și nu pot să beau apă. Beau un pahar, maxim. Mănânc și pizza, doar dacă comandă Sasha Alexander, maxim două felii. În rest consum sushi, orez, ghimbir, supă.

Gătesc și eu când am timp. Nu respect nimic din păcate. Mănânc când îmi e foame, inclusiv la 2 noaptea”, a explicat Magda Ciumac.

Ce spune Magda Ciumac despre relația fiului ei cu Tolea

De trei ani, prezentatoarea TV a decis să se mute în Italia împreună cu fiul ei, Alexander.

Are o relație foarte apropiată cu aceste, deseori postând poze cu ei pe rețelele de socializare. Singurul ei regret este că fostul soț nu i-a legătura cu băiatul de 14 ani.

”Fiul meu, din păcate, nu mai păstrează legătura cu tatăl lui. Nu pentru că nu vrea, dar așa au decurs lucrurile.

L-am educat și i-am spus că tatăl lui, bun sau rău, e tatăl lui.

Are numărul lui, are conturile lui de socializare, când o să vrea să îl caute, o să fie decizia lui. 

Oricum, un tată, nu poate fi numit tată din moment ce îți cauți copilul de 4 ori în 14 ani aproape. Dar noi îi dorim numai bine!”, a mai spus Magda Ciumac.

În Italia ea locuiește într-o casă destul de mare.

Cu toate că se implică în treburile casnice, a recunoscut că o mai ajută și o femeie. Magda a povestit că are mute planuri de viitor.

Este încrezătoare în proiectele ei și est sigură că Dumnezeu o a ajută pentru a le duce la bun sfârșit.

Tot ce își dorește Magda este să fie sănătoasă, iar fiul ei să fie fericit, în ciuda faptului că nu are tatăl alături. Sursa redactia.ro