Smiley săltat de poliție, a depășit limita de viteză de s-a dat radarul peste cap, rezultatul testului antidrog

Smiley are probleme cu legea, artistul a rămas fară carnet de conducere după ce a fost prins de poliștii de la rutieră și radar că își conducea mașina cu peste 150km / oră.

Smiley prima reacție după ce a fost prins de polițiști gonind pe autostradă
„As vrea sa aflati asta de la mine.

Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza.

Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost.

Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor.” a declarat Smiley într-un mesaj postat pe Facebook.

Artistul a picat testul de viteză nu și cel antidrog

Artistul a povestit pe pagina sa de Facebook că a fost oprit de un filtru al Poliției Rutiere, care l-a testat și antidrog, test pe care

l-a trecut cu brio, dar nu și testul de viteză, Smiley a depășit limita de viteza pe autostrada A2 cu 25km la oră, față de limita legală de 130km/h.

Ministerul Afacerilor Interne a distribuit postarea lui Smiley și departamentul de comunicare i-a transmis un mesaj amuzant:

„Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S.

Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”. Reprezentanţii MAI au făcut referire la piesa lui Smiley „Pierdut buletin”.

Direcţia Rutieră din IGPR a desfăşurat, miercuri, între orele 14,00 şi 18,00, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada A2, sensul către Constanţa, 54 de şoferi fiind prinşi că au depăşit regimul legal de viteză.

Când Smiley a lansat piesa „Pierdut buletinul” MAI a postat pe Facebook la o luna de la lansare urmatorul mesaj:

“In luna decembrie, ‪‎Smiley‬ ne-a anuntat ca si-a PIERDUT BULETINUL. Avand in vedere ca a trecut o luna si cunoscutul cantaret nu ne-a anuntat ca si-ar fi gasit documentul de

identitate, ii informam, pe aceasta cale, pe toti cei care se afla in aceeasi situatie, ca pot gasi lista documentelor necesare obtinerii unui nou act de identitate pe http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html”, a transmis MAI.

„In luna decembrie, ‪‎Smiley‬ ne-a anuntat ca si-a PIERDUT BULETINUL.

Avand in vedere ca a trecut o luna si cunoscutul cantaret nu ne-a anuntat ca si-ar fi gasit documentul de identitate,

ii informam, pe aceasta cale, pe toti cei care se afla in aceeasi situatie, ca pot gasi lista documentelor necesare obtinerii unui nou act de identitate pe http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html”, a transmis MAI.

Asadar, in loc de o informare banala, cu trimitere catre un simplu site cu pasii care trebuie urmati, politistii au folosit o maniera prietenoasa de instiintare. Care a si prins la public.

In doar cateva ore, postarea a fost apreciata de aproape noua mii de oameni si distribuita de alti trei mii de internauti.

Cei din Ministerul Afacerilor Interne au lansat si o provocare pentru Smiley. „Asteptam cu nerabdare lansarea piesei „Am din nou buletin”.”

Ramane de vazut daca Smiley va raspunde invitatiei. Cert este ca artistului i-a placut postarea de pe Facebook si a distribuit-o pe pagina lui oficiala, cu mentiunea ca „se simte optimist”. Sursa huff.ro