Spune Rugăciunea celor 3 Marți și vei realiza cele mai imposibile lucruri

Sfânta Rita, cunoscută drept sfânta care îndeplinește lucrurile imposibile, le este de ajutor tuturor celor cu inima frântă. Dacă aveți mari dureri sufletești și probleme grave, rostiți această rugăciune timp de 3 zile de marți la rând.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“O, sfântă apărătoare a celor aflați la mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranței în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieții!

Alătur voința mea celei a lui Dumnezeu, grație Domnului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini și căruia tu i-ai fost alături zi de zi.

Mijlocește tu, cu harurile și virtuțile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu și sfințirea mea.

Îndrumă-mă și arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare şi susținătoare a celor aflați la necaz, să pot obține iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate și răbdare pe calea vieții.

(Acum se spune dorința) Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi! Sfântă Rita, avocata celor neajutorați, roagă-te pentru noi!

Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Domnul nostru Isus.

Amin!”.