Surpriză! Ce a apărut pe contul lui Viorel Stegaru, de ziua lui de naștere!

A fost zi de sărbătoare în familia Stegaru. Viorel din Blăgești și-a aniversat ziua de naștere.

Ocazie cu care dis de dimineață Vulpița i-a facut urări, dar nici sărbătoritul nu s-a lăsat mai prejos.

Ce a apărut pe contul lui Vio din Blăgești, la sfârsitul zilei?

Dimineața a început cu bunădispoziție pentru soții din Blăgești. Veronica a vrut să-si surpindă soțul,

cu ocazia zilei lui de naștere, așa că tânăra a ținut să-i facă urări publice lui Viorel, pentru a arăta lumii că dragostea dintre cei doi a învins, în ciuda vorbelor mai puțin plăcute, spuse la adresa lor.

Mare sărbătoare în familia Stegaru! Viorel își aniversează ziua de naștere! Ce surpriză i-a făcut Vulpița!

Cei doi soți se află în izolare, după ce au fost testați pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Chiar și așa, Veronica Vulpița nu a putut trece cu vederea un eveniment atât de important și i-a facut o surpriză lui Viorel, pe rețelele de socializare.

Viorel Stegaru și-a aniversat ieri ziua de naștere
Vulpița a postat pe contul ei de socializare o fotografie alături de Viorel, în care se sărută pătimaș. Alături de fotografie Vulpița a postat și un mesaj adresat lui Viorel.

”La mulți ani soțu meu! ❤️ @stegaruvioreloficial 🎉🎉🎉”, a scris Vulpița.

Nu au lipsit nici inimioarele din cadru, semn că relația dintre cei doi soți din Blăgești merge ca pe roate, iar divergențele din trecut au fost uitate.

Ce a apărut pe contul de socializare a lui Viorel Stegaru

Dar după o zi întreagă în care Viorel o fi fost răsfățat de Veronica, bărbatul din Blăgești, care a împlinit 33 de ani, a făcut la rândul său o surpriză fanilor lui. Viorel a apreciat faptul că admiratorii și-au făcut timp pentru el și i-au lăsat mesaje cu urări de La mulți ani, așa că pe final de zi le-a transmis mulțumiri acestora, dar le-a oferit si o fotografie cu el, îmbrăcat la patru ace, precum un gentleman. Imaginea a fost realizată în platoul Acces Direct, pe vremea când soțul Vulpiței era invitat al emisiunii.

„Mulțumesc la toți pentru urări ❤️”, a fost mesajul postat de Viorel Stegaru, alături de fotografia postată. Sursa informatiidezi.ro