Surpriză TOTALĂ! BILL GATES în ROMÂNIA! S-a aflat abia acum ce a făcut. PLANUL a ieșit la iveală

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a vizitat România în luna februarie a anului 2007. A aterizat pe aeroportul Otopeni, iar drumul de la aeroport până la sediul Centrul Global de Suport Tehnic al Microsoft pe care a venit să îl inaugureze, l-a parcurs într-un VAN Crysler, fără girofaruri sau pază și oprind la fiecare semafor de culoare roșie.

Bill Gates în România. Ce a făcut miliardarul și ce a rămas în urma lui
Bill Gates a venit în România pentru a inaugura Centrul Global de Suport Tehnic al Microsoft și a lansat noul sistem de operare Windows Vista.

Odată ajuns la sediul Centrul Global de Suport Tehnic al Microsoft, Bill Gates a vorbit despre compania sa, despre români și a ascultat discursul președintelui și al premierului României, respectiv Train Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, care l-au îmbrățișat cu laude excesive.

Bill Gates a primit laude din partea autorităților române
La conferința de presă care a avut loc joi, Bill Gates, îmbrăcat într-un costum maro, cu cravata bej cu modele albastre, si-a facut intrarea in scenă vorbind despre Microsoft-Europa, Microsoft-Romania, Microsoft -dezvoltare, Microsoft-etc.

După scurta sa expunere, Bill Gates a primit urări de bun venit, complimente și laude din partea conducătorilor tarii. „O alta valoare pe care o recunoastem este responsabilitatea sociala; putini oameni ar face ce a facut Bill Gates prin infiintarea fundatiei Bill si Melinda Gates. Fundatia Bill si Melinda Gates distribuie sprijin plecand de la premisa ca o parte din avere trebuie reintoarsa societatii.

Traian Băsescu, despre programul lui Bill Gates
Ma uitam la programul lui Bill din aceasta dimineata si trebuie sa va spun ca este departe de programul unui om despre care se spune ca este cel mai bogat din lume. Are un program pe minute, ti-ai putea imagina, dupa ce vezi topul Forbes, ca Bill Gates sta pe o insula si da telefoane dimineata sa vada ce program de distractie poate fi organizat”, spunea Traian Basescu. De asemenea, președintele Traian Băsescu l-a decorat pe Bill Gates cu Steaua Romaniei cu grad de Comandor.