Surse. Detalii de ultima ora despre starea milionarului Ioan Niculae. Nu e deloc bine

Vestea ca milionarul Ioan Niculae s-ar afla in stare critica a surprins pe toata lumea. Afaceristul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar acum se afla internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti.

Omul de afaceri Ioan Niculae(66 de ani) se afla internat in stare grava, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. In aceste momente, acesta se afla la Terapie Intensiva, in stare critica.

Potrivit sport.ro, Ioan Niculae s-a dus singur la spital in urma cu doua zile, pentru a se afla sub supraveghere medicala, iar acum a fost pus pe aparate de oxigen, deoarece starea lui s-a inrautatit.

“Este in stare critica, pe aparate, la Terapie Intensiva. A contractat o forma severa a virusului, care, practit, l-a doborat”, a marturisit o sursa din Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti, unde milionarul este internat, pentru gandul.ro.

Cine este Ioan Niculae

Ioan Niculae detine grupul de firme InterAgro, cu afaceri de 1,3 miliarde de euro in 2007 si este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu din anul 1996.

Afaceristul administreaza aproximativ 50.000 de hectare de teren agricol, fiind unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale din Romania.

A studiat la Scoala de ofiteri de militie si securitate de la Baneasa si a fost ofiter de securitate timp de patru ani.

A lucrat la Intreprinderea de comert exterior in anii 80 in sectorul de export ingrasaminte chimice. Mai mult, milionarul a intrat in afaceri dupa 1990 infiintand, impreuna cu un partener turc, o companie care facea comert cu produse chimice – Interaction.

In anul 1995, Ioan Niculae a infiintat compania Interagro, ca societate mixta romano-engleza, potrivit Wikipedia.com.

A achizitionat pachetul majoritar de 51 % din actiuni la rafinaria Astra Romana Ploiesti, pentru 16 milioane de dolari. In anul 1998 a participat la majorarea capitalului social al Asirom, investind 21 de milioane de dolari. In anul 2007, a iesit din actionariatul Asirom, primind 86 milioane de dolari pentru actiunile vandute.