Sute de români au luat amendă 20.000 de lei pentru că nu au completat corect declarația. Acesta este un model OFICIAL care va arată cum se completează corect

Declarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din casă ce se prezintă poliției dă multe bătăi de cap românilor. Am decis să vă ajutăm cu un model completat de noi pentru vă arata cum se completează corect declarația ce trebuie aratată politistului.

Model completare declarație pe proprie răspundere pentru poliție
Nu uitați că pentru ieșirea din case este nevoie să completați declarația pe proprie răspundere în modelul nou pe care v-o cere poliția. Unii cetățeni au completat-o greșit și au fost amendați. Vă reamintim că amenda pentru nerespectarea ordonanței militare nr 3 din 24 martie 2020, ajung până la 20.000 de lei. Așadar aveți grijă cum o completați și să aveți motive întemeiate.

Unii au luat în râs declarația și au completat pe hârtie că au ieșit să plimbe animalul de companie, acesta fiind un pește într-o pungă cu apă. Sau alții au scris pe declarație că a mers la magazin pentru a se aproviziona cu tigări.

Reamintim, plimbarea animalelor de companie în jurul domiciliului sau adresei unde locuiți, poate fi făcută în timpul maxim de 30 de minute și desigur animalul să fie de exemplu un câine, adică care necesită plimbare.

Un român a fost prins cu calul pe stradă și a motivat că-și plimba animalul de companie, iar acesta a fost amendat. Dacă ești angajat ai nevoie de legitimația de lucuru sau adeverința de la angajator nu de declarația pe proprie răspundere.

Completează declarația pe proprie răspundere după următorul model pentru poliție
Am decis să vă lasăm un model mai jos de completare a declarației pentru a vă ușura munca. Important de menționat este că dacă nu aveți o imprimanta sau unde imprima declarația, o puteți face de mână, dar să conțină toate câmpurile obligatorii de pe declarație. Mai jos vedeți declarația pentru poliție în format foto, iar sub poza în format editabil.

Puteți descarca declarația de aici.

Citeste continuarea