Top 3 zodii care mint cel mai mult. Staţi departe de ele, nu se pot abţine!

Îşi pot susţine minciunile până în pânzele albe. Dacă nu te privesc direct în ochi şi se înroşesc la faţă, înseamnă că nimic din ceea ce îţi spun nu este adevărat.

Scorpion

Un Scorpion întotdeauna investighează fiecare lucru cu ochiul unui maestru manipulator. Aceşti nativi pot crea o minciună atât de detaliată, tridimensională şi, eventual, susţinută de un alibi bine construit încât uneori ajung să o creadă şi ei.

Dacă vrei să îi prinzi cu ceva, încearcă să fii atentă la gesturile pe care le fac când vorbesc şi la modul în care îşi fixează privirea. Dacă nu te privesc direct în ochi şi se înroşesc la faţă, înseamnă că nimic din ceea ce îţi spun nu este adevărat, scrie elitedaily.com

Gemeni

Îşi pot susţine minciunile atât de bine încât ar putea fi nominalizaţi la Oscar. Sunt atât de buni la manipulare încât îşi pot păcăli propria minte pentru a crede că afirmaţiile lor sunt adevărate.

Dacă vrei să prinzi în flagrant un nativ Gemeni, trebuie să îl urmăreşti ca să afli ce ascunde.

Berbec

Nativii Berbec nu se pot abţine. Înfloresc orice poveste doar de dragul de a părea mai interesanţi şi de a-i face pe ceilalţi să le acorde atenţie. Nu au scopuri viclene şi nu încearcă să facă rău nimănui, pur şi simplu le e uşor să inventeze tot felul de poveşti.

Unii ar spune că au o imaginaţie prea bogată şi poate chiar aşa e. De reţinut însă este faptul că Berbecii nu pot fi mereu de încredere, mai ales când declară că sunt capabili ori că au experienţă în alte domenii. Dacă nu vă asiguraţi că ceea ce spun este chiar adevărat s-ar putea să vă înşelaţi amarnic în privinţa lor.