ULTIMA ORA! Vremea se răcește în toată țara. În ce zone sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM joi, 17 noiembrie 2022

Temperaturile vor scădea semnificativ în cursul zilei de joi, iar meteorologii anunță un cer mai mult noros, ploi și chiar ninsori în anumite regiuni.

Prognoza meteo ANM joi, 17 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?
Vremea se va răci în cea mai mare parte din țară, iar cel mai frig va fi în nord-estul țării în timpul zilei de joi, iar noaptea, cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în nordul și centrul țării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că, în aceste regiuni, temperaturile vor fi sub normele climatologice specifice pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Ziua de joi va debuta cu vreme închisă și rece. Cerul va fi mai mult noros, iar ziua vor fi precipitații pe arii extinse. În partea de sud a țării vor predomina ploile, în timp ce la munte vor fi condiții de ninsoare.Meteorologii anunță că în estul Transilvaniei, în nordul Muntenei și în Moldova, precipitațiile vor fi mixte.

Joi, vântul va sufla slab și moderat și va prezenta intensificări temporare în sudul țării, dar și în zonele înalte de munte.

Comparativ cu zilele precedente, temperatura din termometre va scădea semnificativ, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 3 și 16 grade, în timp ce minimele din noaptea de joi spre vineri vor fi cuprinse între -3 și 5 grade.

Vremea în București joi, 17 noiembrie 2022
În București, vremea se va răci ușor în cursul zilei de joi, 17 noiembrie 2022. Pe tot parcursul zilei cerul va fi acoperit de nori, atmosfera va fi închisă și va ploua slab. În plus, la primele ore ale dimineții, dar și seara vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă de joi, 17 noiembrie 2022, nu va trece de 14 grade. Ploile vor continua și în timpul nopții, atunci când se va înregistra o minimă de 6 grade.

Vremea în Brașov joi, 17 noiembrie 2022
Vremea va fi urâtă și rece și în zona Brașovului. Meteorologii anunță o maximă de 11 grade pentru ziua de joi, un cer acoperit de nori și ploi slabe. La altitudini mai mari, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare. În noaptea de joi spre vineri, minima din termometre va coborî până la 3 grade și vor fi ploi de scurtă durată.

Vremea în Constanța joi, 17 noiembrie 2022
Ziua de joi aduce o vreme mohorâtă și rece și la malul mării. Astfel, cerul va fi mai mult noros, iar în timpul zilei vor mai fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă nu va trece de 16 grade. După lăsarea serii vor mai fi ploi scurte, cerul va fi noros, iar minima din termometre se va situa în jurul valorii de 8 grade. scrie kanald