Un bărbat, șocat de ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați: ”Când i-am desfacut..SURPRIZĂ!”.

Un bărbat este uimit de ceea ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați de la piață.

Revoltat pe situație, omul a fotografiat totul și a postat pe rețelele de socializare.

Un bărbat, șocat de ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați: ”Când i-am desfacut..SURPRIZĂ!”.

Multora dintre noi ni se întâmplă să fim dezamăgiți de ceea ce cumpărăm, uneori, mai ales abia când descoperim acasă pe ce am risipit banii. I s-a întâmplat și unui antreprenor român care a mers

la piață să cumpere mai mulți saci de cartofi, iar în doi dintre ei, a găsit două kilograme de pământ. Revoltat, bărbatul și-a povestiti pățania pe rețelele de socializare.

„Astăzi am cumpărat doi saci de cartofi românești pentru magazin, cînd i-am desfacut SURPRIZĂ. Și vă mai întrebați de ce nu cumpără lumea de la români”, a scris bărbatul în dreptul imaginilor de mai jos.
Însă, unii dintre internauți l-au ironizat, în special fermierii, care i-au explicat că din cauza ploilor abudente, din ultima perioadă, sunt mulți

cartofi plini de pământ. Totodată, fermierii i-au explicat că dacă ar fi spălați de producători, cartofii s-ar strica.

„Acum sunt ploi foarte multe. Daca le rodeau sau le spăla, atunci cartofii se păstrau doar 2 zile. Deci omul nu v-a făcut niciun rău. Chiar dacă ați achitat 2 kg de pămînt, oricum producția dvs o puteți folosi sau păstra mai mult timp. Producătorul s-a gândit ca dvs să nu pierdeți.

Dar a rămas vinovat. Dacă vii spală se stricau repede. Daca îi rodeau de glod, atunci nimeni nu cumpăra cartofi deteriorati”,a fost unul din comentarii, scrie playtech.ro.

România importă tone de cartofi

Deși ne dorim să mâncăm românește, datele arată că țara noastră importă foarte mulți cartofi. Doar 40% din producția românilor ajung în magazine, iar restul de 60% vin doar din importuri.